Electric Castle-day 1

712

Înarmat cu pelerină de ploaie și cizme de cauciuc, am pornit către festivalul mlăștinos care s-a dovedit a fi destul de uscat. Ploaia a stat departe de castel, astfel am avut o zi destul de bună, dar cam rece pentru perioada asta a verii.

Drumul până la festival e foarte bun, dar autoritățile, dintr-un anume motiv, au uitat să traseze benzile de mers. Nu vă mai spun că a fost un chin la plecare pe noapte. A trebuit să stau foarte concentrat să rămân pe banda mea. Prin urmare am ajuns acasă cu niște ochi roșii și umflați.

Parcarea a fost ok, nu a plouat deci nu a fost pericol de patinaj artistic pe cauciucuri. Dar sunt niște denivelări groaznice care îți rup ambreiaju. M-am și făcut puțin de rușine la plecare când mi-a murit motorul de trei ori pentru că încercam să trec peste o dâlmă destul de mare doar din ambreiaj, de frică că, dacă accelerez, o să-mi las baia de ulei tribut festivalului. Într-un final am scos mașina cu mici atingeri și mângâieri pe dedesubt.

Ah, parcarea costă 30 de lei, foarte mult dacă mă întrebați pe mine. Dar e ok, că au oameni acolo non stop care te ajută în caz că rămâi blocat în noroi.

Să trecem la artiști.

Beardyman, nu mi-a plăcut deloc, nu am înțeles nimic, mi-au dat senzația că nu știu ce fac pe scenă și că au ratat niște sincronizări. Dezamăgire totală.

Golan-au fost ok, dar parcă a lipsit a ceva, nu au reușit să-mi transmită nimic, și nici oamenilor care începeau să plece ușor spre alte scene.

Moderat-no, ăștia au fost la înălțime. Muzică bună, un live de excepție. Chiar mă mirasem de vocea tipului, absolut superbă. Atmosfera a fost pe măsură, oamenii au cântat împreună cu ei. M-am distrat, am dansat, a fost bine. Mă bucur că i-am văzut și live.

După aceea a intrat Zedd sau cineva. Oricum un tip care pune EDM, deci am plecat elegant de la scenă, doar că în altă parte era A-trak care punea cam același gen de muzică. Deci am plecat elegant spre casă.

În seara aceasta urmeaza alți artiști interesanți.

 

Lasă un răspuns