E trist sa castigi la Eurovision

394

Vă spun sincer că nu mă pasionează concursul, cred că l-am urmărit de două ori în viața mea.

În timp ce povesteam cu un amic despre fundul tipei din Norvegia, care este angelic, mi-am dat seama că e foarte trist să participi la Eurovision pentru țara gazdă, asta pentru că deja a câștigat, iar șansele să câștige de două ori consecutiv sunt foarte mici. Tot de la același amic știu că Irlanda a câștigat de trei ori consecutiv, și totuși, în zilele noastre nu cred că o să se mai întâmple asta, cel puțin nu în următorii zece ani.

În altă ordine de idei, cred că Norvegia trebuia să câștige, melodia este superbă, iar dacă nu a fost votată pentru piesă, trebuia să primească voturi pentru cealaltă piesă a ei, și anume………. fundul.

Danemarca a avut de asemenea o melodie foarte bună, dar solista nu a avut un fund la fel de bun, prin urmare, merita doar locul 2.

Încă ceva, am un respect deosebit pentru Italia, Ungaria și Moldova pentru că au cântat în limba maternă. În plus, melodia Italiei a fost chiar reușită.

Să nu uit, v-am zis că-mi place fundul tipei din Norvegia?

2 COMENTARII

  1. Mai Razvane, sau mai cuaie, cum sa-tzi placa funduletzul acestei artiste cand nici macar nu apare foarte sugestiv in filmare. Nu cred ca itzi potzi da seama cat e de rotunjor sau bine bombat. Suntem curiosi, cum l-ai ales si caracterizat asa mult cand el nu e foarte sugestiv? Un cur frumos se cunoaste de la o posta si iese foarte ushor in evidenta (ex. Jennifer Lopez, Naomi Russel, Carmen Electra, Jenna Jameson) . Deci hai termina si du-te ia tzigari si o cola rece. Bem aiurea cafeaua dimineatza fara. Sanatate! te pupa colegii pe burtica~!!! Tay tay!!

  2. asta e frumusetea lui, nu l-am vazut suficient de mult, si totusi, m-a impresionat placut. Chiar voi ati spus, colegilor, ca se recunoaste de la o posta, iar eu am simturile foarte dezvoltate cand vine vorba de funduri.

Lasă un răspuns