Dreptate pentru barbatii din toata lumea

465
torn divorce decree and cash, with broken wedding ring

Feministelor…..DANS! Cam peste tot în lume, dacă divorțezi, ca bărbat ți-o cam sugi, la propriu, pentru că indiferent de cauza divorțului, tu îi plătești pensie alimentară femeii. Atenție, nu pensie pentru copil, dacă ai copil plătești și pentru el.

Egalitatea sexelor e doar pentru un sex.

În timp ce feministele se zbat, în unele cazuri pe bună dreptate, pentru drepturi egale, uită că defapt ar trebui să fim egali în toate privințele. Cu alte cuvinte, șansa unui bărbat normal, din clasa medie, să ajungă pe stradă sunt foarte mari. Iar pentru asta e nevoie de un singur factor de influență: Divorțul.

Din fericire în România nu există pensia alimentară și pentru femeie. Un lucru bun Românesc.

Pensia alimentara pentru femei se calculează în funcție de venitul bărbatului și de vechimea căsătoriei. În unele state există și cazuri în care femeia nu primește pensie alimentară dacă a înșelat de exemplu. Dar țineți minte că sunt prea puține acele state.

Prin urmare, muncești 25 de ani să-ți cumperi o casă, o mașină, să ai un trai decent și primești lovitura, nevasta te înșeală, divorțezi, îi plătești pensie și poate îți ia și casa. Deci ai toate șansele să ajungi pe drumuri pentru că nevasta ta s-a culcat cu altul. Așa cum a pățit-o nenea ăsta din videoclip.

Nu-i așa că e bine să trăiești în România?

PS-E Posibil ca filmul să fie fals, dar ideile nu se schimbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here