Depeche Mode la CLuj

0
825

Mi-am cumpărat bilet acum câteva luni și aproape că am uitat de concert.  Mi-am adus aminte înainte cu o zi și a trebuit să-mi notez ca să nu uit din nou. Sincer, în ziua concertului nu am avut chef deloc să ies din casă. Dar cumva mi-am învins lenea și am plecat spre concert, cu mașina, deci e clar că au fost probleme mari cu locul de parcare. Am fost oarecum norocos, am reușit să parchez la sala sporturilor, acolo unde un domn din Bihor a fost destul de amabil să-mi spună că e ok dacă parchez în fața lui pentru că și el merge la concert. Alții n-au avut asemenea noroc, astfel că au trebuit să parcheze mașina în piața Mihai Viteazu, pentru că parcarea de la primărie era deja plină.

Starea de plictiseala mi-a trecut când am pătruns pe stadion și am văzut marea masă de oameni nerăbdătoare care aștepta cu sufletul la gură concertul.

Media de vârstă cred că a fost pe la 40 de ani. Mulți oameni maturi care, în opinia mea, știu să se distreze mai bine decât ăștia tinerei care frecventează festivaluri. Oamenii au aplaudat, au cântat, au sărit pe toată durata concertului. Oameni cu zâmbetul pe buze și fericiți. Lucru care a cam lipsit la Electric Castle.

Depeche Mode au fost la înălțime, iar vocea lui Dave a rămas extraodinară. Nu știu câți artiști mai reușesc să sune atât de bine live la vârsta lor.

Am făcut și o mică filmare cu conserva din dotare.

Chestia care nu mi-a plăcut a fost faza cu token, stat la coadă pentru cumpărat token, după aceea stat la altă coadă pentru cumpărat bere, suc sau apă. Apa s-a terminat înainte să înceapă concertul…. A fost și mâncare, hot dog. Nu știu dacă a fost bun sau ce preț a avut pentru că nu mi-am cumpărat. De altfel am cumpărat doar 3 tokeni. Cinci lei pentru un token. Am băut două sucuri de ei, eram cu mașina iar alcoolul a ieșit din discuție. O bere era 10 lei, adică doi tokeni.

Cam asa a fost cu prețurile. Concertul a fost demențial, băieții la înălțime. Toată lumea s-a simțit bine și asta e cel mai important. Mă bucur că i-am văzut înainte să-i vină vreo idee unuia dintre ei și să decidă că e prea bun pentru viața asta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here