De ce o suge Fan Curier?

370

Pentru că au angajați incompetenți. Oameni atât de înapoiați încât unul din Evul Mediu pare mult prea evoluat pentru cretinii ăștia.

Primesc mesaj miercuri că trebuie să-mi vină un colet. Eu fiind în ședință nu am auzit telefonul cand m-a sunat curierul. Sun după, îmi cer scuze și-i transmit omului să vină a doua zi sau vineri, când poate el, mă gândesc și la om, că na.  Îmi zice că vineri mi-l aduce din nou la sediu firmei unde lucrez.  Vineri se face ora 15, sun de curiozitate să văd dacă mai are de gând să vină pentru că m-am dus pe jos prin ploaie să-mi scot bani de pe card să-i pot plăti omului rambursul. Răspunde și-mi zice că el nu are colet pe numele meu, că a rămas la sediu și colegul care răspunde de obicei la nr acela de telefon e în spital. Deși i-am recunoscut vocea și știam că tot cu el am vorbit. Ok, tot eu înțelegător îl întreb dacă mi-l poate aduce sâmbătă pe altă adresă. Îmi confirmă că se poate fără probleme. E aproape 19:30 și nu am primit nimic.

Partea superbă este că vineri la 15 am vorbit cu el și-mi spunea că nu are colet pe numele meu și nu-mi aduce în ziua aceea nimic. La 15:26, când eram într-o altă ședință, mă sună tot el că are un colet pentru mine. Nu am putut să-i răspund atunci și-l sun peste 15 minute, moment în care îmi răspunde tot el nervos că mă caută de 2 zile să-mi livreze un colet. Păi omul ăsta e întreg la cap? Vorbesc cu el și-mi spune că nu are colet pentru mine, după care mă sună că el mă caută de 2 zile să-mi livreze un colet.

Sper să vă moară afacerea.

 

Lasă un răspuns