De ce așteptăm atât de mult după femei?

5
677

Care e faza cu incapacitatea femeilor de a ieși din casă? De ce nu pot ieși femeile din casă la timp?

Eu îi spun: ”Femeie, la 7: 30 ne vedem acolo”. Asta înseamnă 7:30, nu 7:45, nu săptămâna viitoare, nu anul viitor. Și în niciun caz într-o altă viață când om fi reîncarnați într-un cuplu de muște care trăiesc doar o zi. Zi pe care ea o să și-o petreacă în baie rimelându-și antenele, încercând să-și pună lentile de contact pe toți cei 300 de ochi, rujându-și orificiul bucal și oxigenându-și foliculii.

Încă o chestie de genul și am să fiu distrus. Pentru ele e ok să întârzie puțin. Dar ferească dumnezeu să te aștepte ea pe tine. Vaaaai! N-o respecți, nu ești cavaler, n-o iubești. Cum adică a fost trafic? Trebuia să fugi pe lângă mașini. Tu nu vezi ce frig afară? Cum să lași o femeie să te aștepte.

Ca bărbat, mori încet………………. dar sigur.

 

E pamflet, să-l tratăm cum se cuvine. Adică să-l ignorăm și să ne concentrăm pe ce spune, e adevărat.

5 COMENTARII

  1. si frumoasa si desteapta si intelegatoare si aranjata si devreme acasa si fidela si o gospodina buna si fata de casa si de distractie si cu o cariera superba si bogata si daca se poate sa arate bine tot timpul si oricat ar imbatranii sa nu depaseasca varsta de 20 de ani…..cam asta isi doresc barbatii, nu? Ei bine si noi avem unele pretentii……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here