Curvă în căutare de atenție?

376

Nu știu exact cum să traduc Attention Whore, cred că așa, nu?

În fine, fără nici o legătură cu titlul acestui articol, o doamnă/soprană s-a gândit că ar fi fain să protesteze cumva. Dezbrăcându-se ca o…….

Departe de mine intenția s-o fac pe distinsa doamnă o curvă. Pentru că nu știu dacă e. Dar Attention Whore pot s-o fac. Total de acord cu protestul dânsei, dar urăsc modul în care a protestat. Adică nu putea să iasă în stradă îmbrăcată? Era imperios necesar să vii în sânii goi ca să atragi atenția autorităților asupra unui lucru negativ?

Cum ar fi, ca toți conducătorii auto care sunt împotriva aberantei taxe de poluare sau cum naiba îi mai zice, să protesteze în cucu gol în fața tuturor, se rezolvă ceva?  Nu prea, eventual purtăm și o mască de gaze , sau ne lipim o sută de euro în frunte și ne facem poze dezbrăcați pentru a atrage atenția asupra ilegalității. Cred că se poate protesta, se poate atrage atenția asupra unei probleme sociale și cu hainele pe noi. Poate așa o să fim luați și în serios.

Ori, dacă te pozezi dezbrăcată când protestezi, mă faci să cred că vrei doar atenție. Și uite așa, acuma toată lumea știe de soprana din Timișoara…

Acuma să nu înțelegeți că sunt un nebun și nu-mi plac sânii dânsei. Din contră, țin s-o felicit pentru frumusețea lor. Doar că mi se pare o porcărie crasă să protestezi goală. Nu văd sensul, nu văd mesajul pe care l-ar putea transmite. Sau doar voia să ne arate că are un corp frumos? Felicitări! Puteai s-o faci și din casă.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here