Cum poate un om să asculte același gen de muzică?

325

Și nu mă refer la rock, pop,dance sau orice altceva, pentru că dacă ai asculta doar rock ar fi ok, pentru că melodiile sunt diverse. Mă refer la muzica electronică, la techno, la minimal, melodii care sunt aproape la fel…..indiferent de artist. Știți și voi cum sună, nu trebuie să vă descriu eu în cuvinte.  Și nu înțeleg oamenii, merg în Midi, e genul acela de muzică, vii acasă, asculți același gen, ieși în oraș, în caști același gen, deci oricând ai avea ocazia să asculți muzică, o bagi pe aia din Midi.

Cum reușesc oamenii ăștia? E ok să asculți o melodie o zi întreagă pentru că ți-a intrat în cap, și eu fac așa, dar nu mi se pare normal să ascult minimal cam o viață întreagă, iar restul genurilor muzicale să le consider de căcat. Ce sentiment ai? De obicei muzica îți dă diferite stări, trăiri, majoritatea cu ajutorul cuvintelor, muzica electronică nu-mi mai transmite nimic, decât o bubuitură în boxe.

Și eu ascult, îmi place și mie, dar nu tot timpul, nu la orice oră din zi. Ah, mi-am adus aminte. A fost John Digweed acum ceva vreme în Midi, m-am dus, am plătit 50 de lei intrare și am ascultat maxim 3 melodii ale artistului. Am plecat acasă, n-am mai suportat să stau…

Cred că aici s-a cam terminat cu minimal-ul pentru mine, sau tech sau ce naiba de genuri mai sunt. Nu definitiv, sunt convins, o să mai apară melodii care or să mă dea pe spate.

 

3 COMENTARII

  1. cum? simplu… E vorba de nivelul de cultura al fiecarui individ in parte, de cat de mult vrea sa evolueze sau sa involueze. Omul e liber, are minte din nastere, dar daca nu o foloseste la capacitate maxima, sau nu e in stare alege calea cea mai usoara in muzica si nu numai. Ar fi mult prea multe de spus, dar timpul este pretios pentru a dezbate o astfel de tema

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here