Cu ce am rămas după ce am urmărit Smallville.

4
656

Odată cu puteri mari, vin responsabilități mari. Ah, stai, ăsta-i alt erou. Vorbesc despre Superman, care pare a fi cel mai fătălău dintre toți. Cel puțin în Smallville. Omu n-are coaie deloc. De fapt are, dar când nu trebuie, când e să facă un lucru bun o dă pe ocolite, că vai, cum să omor eu un om. Dar când vrea să-l omoare pe unu bun care-l ajută și crede el că i-a trădat încrederea……nici nu stă pe gânduri.

1. Dacă ai puteri devii un lake care nu se poate apropria de o femeie. Cică o poate răni dacă ar încerca s-o penetreze. Păi controlează-te băiatule.

2. Nu asculti niciodată de tactu, chiar dacă are dreptate. De fiecare dată când tacsu îi spunea ”Fă așa că eu știu mai bine”-el făcea invers. De fiecare dată cineva avea de suferit sau pământul era pe cale să fie distrus. Păi ce erou ești măi băiatule. Din cauza lui a murit și tatăl lui adoptiv.

3.Niciodată, da niciodată n-a fost în stare să se bată cu cineva, mereu i-o trăgeau toți, pentru că e prea prost să-și folosească puterile atunci când trebuie. Ceea ce-mi spune că Superman e cam prostuț.

 

Și ar mai fi, dar e 3 dimineața și parcă m-aș uita la un documentar. Ah, să nu uit, eu să fi avut puterile lui…..în secunda doi erați în genunchi în fața mea. Ce rost are să fiu invincibil și să nu vă conduc…..muritorilor!

Dar nu vă faceți probleme, sunt un zeu generos 🙂

aAY46Rp_460s_v1

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here