Credincioși tâmpiți.

576

Au stat ore întregi să pupe niște carne putrezită, să fie iertați de păcate, după care s-au înghesuit ca niște animale să mănânce 3 sarmale.

Un lucru nu înțeleg, de ce stai la coadă în mulțimea aia, de ce stai să leșini, nemâncat, în frig doar pentru a pupa niște moaște. Ca după aceea să te plângi la televizor că te-au călcat în picioare și că ai stat în frig. Eu vreau să mă pun în situația lor, adică femeile alea de 50 de ani nu au copii? Sau și ăia sunt la fel de tâmpiți ca ele. EU s-o văd pe mama că se agită așa la sarmale, sau că vrea să-și piardă nopți în frig pentru a pupa o mortăciune, cred că aș trage-o puțin de mâneca și i-aș zice că se face de căcat cu religia ei.

În plus, am senzația că pe majoritatea i-a cam durut în cur de moaște, cred că sarmalele au fost atracția numărul unu.

Și de ce n-ar fi, eu chiar acum am o poftă nebună și mă gândesc unde pot să mănânc în Cluj niște sarmale bune sau o Varză a la CLuj excepțională.

Să nu uit, cică Biserica a strâns vreo 600.000 de euro din șmecheria asta cu moaștele. Am și eu ceva câini morți prin grădină, care vrei să-mi plătești pentru a-i pupa oasele?

 

7 COMENTARII

 1. Moastele Sf. Paraschiva sunt expuse tot anul in Mitropolie…. De ce aleg romanii sa se inghesuie si sa stea la coada? Probabil obisnuinta… si sarmalutele de care ai pomenit:))

 2. Moastele sunt expuse tot anul dar numai in aceste zile fac minuni. Ceea ce este adevarat, daca tinem cont ca popii au facut 600.000 euro in 3 zile. Daca minunile ar fi la liber, tot anul, cum ar mai primi astia bani? Si cum regula numaru’ 1 este sa mergi la pupat moaste ca sa ceri, nu ca sa dai, atunci apare imbulzeala. Frica sa nu se gate. Ea, Minunea! Pentru ca nu vad babele astea sa stea inghesuite la o coada unde se fac donatii pentru un copil bolnav de cancer. Iar daca le mai flutura si doua sarmale gratis pe la nas, gata, au atins Nirvana.

 3. ‘pai daca a pupat toata lumea.. am pupat si yo :))) nuu stiu sa va spui ‘

  cât de cacat :))

  îmi place partea aia:

  ‘dom’le, nu-mi place mortu’, ma-ntelegi? ..nu-mi place mortul!.. când mortul ma vad pe mine!! ‘

 4. ‘a,da da,pai daca asa a pupat toata lumea!.. am pupat si yo :))) nuu stiu ss va spui ‘

  cât de cacat 🙂 )

  îmi place partea aia:

  ‘dom’le, nu-mi place mortu’, ma-ntelegi? ..nu-mi place mortul!.. cand mortul, ma vad pe mine!! ‘

  p.s sterge primul mesaj, se pare ca nu accepta diacriticile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here