Cine e de vină? Biserica sau voi?

639

Cine să fie de vină în cazul acela unde Patriarhia a vândut apă de la robinet drept aghiasmă?  Biserica pentru că a profitat de niște idioți care cred că o apă în care își bagă un preot mâinile cu care s-a șters la cur este sfântă? Sau credincioșii care înghit orice căcat pentru că vine de la Dumnezeu și reprezentanții lui pe pământ?

Sunt curios, aștept răspunsuri.

17 COMENTARII

  1. Sincer? Eu cred ca oamenii sunt de vina! Nimeni nu te obliga sa stai 15 ore la coada sa pupi oase „sfinte” si sa bei apa de la robinet.

  2. Bun! Dar asta nu inseamna ca biserica nu are nici o vina! Si pana la urma cum iti dai seama daca apa e sfintita sau nu? Ar trebui sa simti ceva?

  3. Clar, dar au profitat de niste prosti. Ma, iti dai seama pentru ca miroase a planta aia ce o baga acolo, busuioc parca. SI cred ca il simti pe Dumnezeu mai aproape.

  4. Felicitari patriarhiei….un plan ingenios de a profita de oameni prosti si idioti care inca cred in basme si povesti. Se vinde si „cacatul” si se gasesc cativa idioti care chiar cumpara. O afacere buna dupa parerea mea, si nu e vina patriarhiei ca unii nu gandesc.

  5. Profitori exista de cand e lumea. Ar fi fost cazul sa ne obisnuim cu ideea asta deja. Atata timp cat stim ca exista ,e responsabilitatea noastra sa gandim rational si sa „filtram” tot ce ni se ofera

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here