Chestii pe care le urasc din tot sufletul

0
472

De obicei, nu sunt un tip care se enervează repede, aștept liniștit si 1 ora când întârzie o comandă când sunt la un restaurant, nu ma supăr dacă cer apă minerală  și primesc apă plată, înțeleg, aștept cu calm și nu fac scandal.

Să fiu mai clar, nu mă enervează nimic din ce ar trebui să mă scoată din sărite, pur și simplu nu mă atinge. În schimb, am niște chestii care mă fac să nu mai gândesc.

Bătrânii care și-au pus proteză.  Recent zic, asta pentru că au un tic care pur și simplu mă face să-mi doresc să-i văd murind. Își sug, la propriu, proteza în timp ce o au în gură, li se schimbă vocea și-ți dau senzația că se îneacă.

Alt lucru ar fi acela să mă trezesc din somn, forțat,  și să începi să-mi vorbești. Până și bună-dimineața mă face să vreau  să te dau cu capul de toți pereții.

Mă enervează tipii de lângă mine, sunt în tren în timp ce scriu acest articol. Ei bine, ăștia doi tocmai au venit din Franța, au fost la muncă sau la furat, nu mă interesează.  Ce mă deranjează tare este faptul că unul dintre ei vorbește constant ”framână” (franceză combinată cu română), iar expresia care m-a făcut să-mi doresc să-l văd calcat de tren a fost ” Meeeerde, suntem în Câmpia Turzii”.

Femeile care vorbesc la telefon constant. Recunosc, am o singură persoană în viața mea cu care am vorbit mai mult de 10 minute la telefon, de obicei conversația nu era mai scurtă de jumătate de oră. Zic era pentru că nu mai ținem legătura.  Dar frate, am văzut o tipă   care constant e  cu ochii în telefon și sună pe toată lumea. Dacă nu are semnal, lasă telefonul jos  pentru 2 secunde, după care repetă acțiunea asta de 60 de ori pe minut.

Am scris exact despre chestiile astea pentru că în fața mea este o babă care-și suge proteza, in stânga babei e una care tine o carte în mână(în 3 ore de mers cu trenu nu a citit o propoziție),  cartea este doar un suport pentru telefon, pe care-l ridică de 60 de ori pe minut, v-am zis? Iar în dreapta mea sunt cei doi crai plecați în Franța pentru a contribui la imaginea pozitivă a țării noastre peste hotare.

Astea-s chestiile care mă enervează, în schimb, dacă-mi tai calea cu mașina nici măcar nu te claxonez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here