Cand si cum se face reclama unui salon de masaj erotic

809

Văd că circulă un mic curent prin blogosfera românească în care saloanele de masaj erotic caută să-și facă reclamă. Așa că m-am lovit de câteva articole prin care unii fabulează de-a dreptul despre cum nu ne pot explica ei cât de bine se simte un bărbat la un salon de masaj erotic.

Dacă sunteți minori închideți articolul pentru că s-ar putea să mă revolt și să vorbesc urât. Voi cum credeți că se simte un om când o tipă goală se freacă de tine? Nu înțelegeți greșit, e frumos ca o femeie să te mângâie cu trupul ei gol, dar trebuie să existe și o finalizare la treaba asta, și vorbim de chestii serioase, lucruri pe care le face un bărbat cu o femeie……se contrazic! În schimb, la un salon de masaj erotic, primești un ”lucru manual” și cam atât. În rest se freacă aia toată unsă de ulei pe tine. Cel puțin așa am auzit eu de la niște amici.

În fine. Cum pot eu ca o tentativă de blogger ce sunt, sau publisher că mai nou se poartă beșinile și nu ne mai spunem bloggeri sau bloagări ci o ardem beșinește. Deci, cum pot eu ca publisher (wink) să mă apuc să scriu despre salonu x că e cel mai tare din parcare când nici măcar nu am fost acolo? Am primit ofertă de la un salon din București să scriu despre ce frumos e salonul lor și ce bine dau femeile alea din mâini. Ua? Dar eu de unde să știu asta? Dacă recomand ceva vreodată, o fac pentru că am testat acel produs și sunt mulțumit de el. Dacă vrei să-ți fac reclamă la salonul de masaj erotic, mă inviți acolo și nu plec până nu mă masează toate femeile din salon :))). Și va trebui să fie cu adevărat special pentru că mie nu-mi place masajul iar ”lucru manual” știu să fac și singur.

Gluma e gluma, dar eu nu pot să scriu sau să fac reclamă unui lucru în care nu cred sau nu l-am testat. În cel mai rău caz pot să pun un banner cu trimitere către site-ul salonului tău. Dar să îți laud salonul și fetele unse cu ulei chiar nu am cum să fac asta. Dacă vreodată o să se întâmple, vă rog să-mi atrageți atenția și să-mi bateți obrazul.

Pe de altă parte, când se legalizează prostituția la noi, am să fiu primul la făcut review-uri pentru pufuri :))).

Vă rog, luați în serios doar anumite pasaje din acest articol. Restul nu-l tratați ca pe un pamflet, ci ca pe o bătaie de joc. Și nu uitați, reclamă la saloanele de masaj erotic se face doar după ce s-a frecat o tanti de tine ca să știi despre ce e vorba, că altfel îmi fabulezi de zici că l-ai vzut pe Dumnezeu și nu-ți mai găsești cuvintele. Serios oameni buni……….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here