Când începe campania electorală, și cei mai decenți oameni devin penibili.

300

Ieri sau alaltăieri, habar n-am când, trăiesc o perioadă în care timpul pur și simplu trece, parcă ieri a fost vineri, astăzi e joi. Ciudat. În fine, zilele astea trebuia să ajung prin  oraș și am mers să prind gloriosul autobuz din superba stație din mănăștur unde ai cea mai bună  mâncare rapidă: McDonalds și Mamma Manu :)).

Când am ajuns în stație am văzut o droaie de oameni, da oameni serioși, îmbrăcați la costum, femei decente, care fugeau în stânga și dreapta cu niște pliante pe care era chipul lui Ponta, poza din Polonia și mândria lui de a fi român. E atât de mândru încât a folosit peisaje din alte țări.  Ce m-a făcut atent era faptul cum fugeau oamenii aceia printre alți oameni de parcă viața lor depindea de pliantul acela împărțit unui simplu om care-și așteaptă autobuzul.  Nu cred că e nimeni convins să voteze cu tine dacă îi dai un pliant, așa că nu era nevoie de agitația aceea, arăta penibil, mai ales că erau femei trecute de 35 ani, veritabile milf-uri, care arătau în costum mai bine decât Ruby dezbrăcată, țopăind ca niște capre să ne arate un pliant unde Ponta ne spune că e mândru că e Român.

Pai ai de ce bă, că ai plagiat ca un hoț, în timp ce eu îmi pierd ore întregi să caut cărți care să mă ajute la disertație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here