Cabroane, mananci cacat cu doua maini

0
822

Sau momentul ăla când tu ca artist nu mai ești în stare să produci nimic bun și vin puștii din spate care micționează cu boltă pe toată cariera ta. O carieră neimportantă. E valul în care vin moldovenii la noi și au succes. Iar românașii critică pentru că artiștii de la noi nu au nivelul sau talentul sau inspirația de a scrie ceva bun. Doar căcaturi în portugheză sau spaniolă. Andra ne zice de falava și tot ce am reușit să înțeleg e ”fă laba”. 

Tudor Chirilă ne explică el cum stă treaba cu ăștia care fac cover, uitând că a lins niște bani de pe o melodie furată. După aia tot el o arde superior pe twitter cu mine. Lua-ți-aș păru ăla de oaie în foarfecă.  Când vedeți căcaturi de genul acesta, trebuie să înțelegeți că oamenii se simt amenințați. Vin alți artiști, în special din Republica Moldova care pot mai mult de ”Falava”  sau ” cine e cu mine să sară cât îl ține”- o minunată melodie cântată de Cabron și ”Ce-i sus”

Și că tot vorbeam de Cabron

El e cel care a reușit să mă enerveze la 3 jumate dimineața. De ce? Pentru că are o logică atât de proastă încât i-aș tăia accesul la internet.

Se dă următoarea poză cu un status scris de domnul Cabron România

85c19597cb424c17ac054f7aca870def

Am lăsat comentariul lui Sergiu pentru că mi se pare foarte corect ce i-a zis artistului nostru.

Toate bune, am inteles, frumos, texte, linii melodice, Moldova pe care o avem in suflet fiecare roman adevarat, toot ce trebuie, dar ba coaie…Chiar toti acum care vin din Rep. Moldova vreti sa fiti Carla’s Dreams ? Iar eu deja m-am plictisit de stilul asta…si cred ca si C.D.

Deci cum? Eu încerc să-i înțeleg logica pentru că omul ăsta merită ceva premiu. Logica mea de țăran cu noroi sub unghii (cu tot cu râme) a înțeles că nu e ok să cânte doi artiști același stil de muzică. E ca și cum Cabron ar vrea să fie EaZy-E. Oh wait!  Sau Jay-Z ar vrea să fie ca Eazy-E? Adică ăla care a inventat un gen ar trebui să cânte singur pe nișa lui? E atât de complicat încât am avea nevoie de lămuriri. Nici Cioran n-a reușit să-mi transmită o asemenea stare. Cabron e filozof maxim. Cabron e……Cabron e Cabron. Cabron e omu care critică artiștii noi că au copiat  o formație (nu e cazul la The Motans) uitând că el are exact aceeași intonație în orice melodie. Nu se schimbă cu nimic, el își cântă aceeași melodie dar cu alte versuri.

Știți care e partea proastă?

Copii ăștia de la The Motans sunt mai buni și decât Carlas Dreams. Pe bune, eu n-am ascultat CSD (cică așa se prescurtează) foarte mult, câteva piese pe la început. Sunt foarte ok și acuma, mai buni pentru că pot mai mult decât ”Falava”.

Dar băieții ăștia de la The Motans sunt extraordinari. Ascult melodiile lor de 3 zile încontinuu. România înca n-a avut formație care să vină cu versuri atât de puternice și pline de emoție. Pai știe Cabron ce-i aia o metaforă? Ce să înțeleagă el din toată melodia, când cel mai bun vers a lui e ”văd bălanii că vin golanii cu atitudine balcanică” el neștiind că România nu e țară Balcanică, doar 6% din teritoriu face parte din balcani. Mama ei de geografie. Și rușine Puya că i-ai făcut pe oameni să se creadă balcanici.

Bun, deci The Motans, super formație, super melodii. Tot așa băieți, măcar nu deschid radio-ul și-l aud pe Cabron cum cântă aceleași lucruri pe alt beat.

Aaaaa și să nu uit. E atât de tare când fanii lui Cabron îi sar în apărare și îi spun Carbon, care e un alt artist din România. Cum e liderul, așa și supusul……PROST!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here