Brazilia e pa.

605

Eu v-am zis că, în momentul în care Brazilia o să întâlnească o echipă puternică, o să fie umilită. Și așa s-a întâmplat. Ce meci! Ce spectacol!  M-am bucurat la fiecare gol marcat de Germania de parcă ar fi jucat România. Mă bucur nespus de mult că Brazilia a pierdut, mă bucur că n-a ajuns în finală. La cum a jucat, au fost cea mai proastă prezență de la acest campionat mondial. Toate echipele au jucat bine, toate au oferit spectacol, mai puțin Brazilia care a fost în căutarea milei de la arbitru.Cred că, dacă nu era țara gazdă, n-ar fi trecut de calificări. Am o singură temere, cred că o să înceapă un șir de asasinate. După aceea un șir de sinucideri……….n-ar fi prima dată la ei.

Deci cam așa stau treburile. Urmează Olanda-Argentina, evident că ținem cu europenii. Oricum, la cum a jucat Olanda, merită pe deplin trofeul mondial.

4 COMENTARII

  1. La ce antrenor au…era si normal. Oricum, inainte de a incepe campionatul am zis ca Germania o sa castige cupa. Se adevereste tot mai mult 🙂

  2. Da nu e vorba de antrenor, jucatorii sunt mai slabi. Degeaba ai antrenor bn daca jucatorii sunt varza

  3. Nu neaparat degeaba. Vezi Olanda. Cine si-ar fi permis ca in minutul 120 sa schimbe portarul… pentru penalty?! Ce antrenor ar fi facut asta?

  4. A fost o actiune gandita dinaintea meciului. Era mai bun la penalty celalalt portat,plus ca era si mai inalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here