Brazilia e pa.

509

Eu v-am zis că, în momentul în care Brazilia o să întâlnească o echipă puternică, o să fie umilită. Și așa s-a întâmplat. Ce meci! Ce spectacol!  M-am bucurat la fiecare gol marcat de Germania de parcă ar fi jucat România. Mă bucur nespus de mult că Brazilia a pierdut, mă bucur că n-a ajuns în finală. La cum a jucat, au fost cea mai proastă prezență de la acest campionat mondial. Toate echipele au jucat bine, toate au oferit spectacol, mai puțin Brazilia care a fost în căutarea milei de la arbitru.Cred că, dacă nu era țara gazdă, n-ar fi trecut de calificări. Am o singură temere, cred că o să înceapă un șir de asasinate. După aceea un șir de sinucideri……….n-ar fi prima dată la ei.

Deci cam așa stau treburile. Urmează Olanda-Argentina, evident că ținem cu europenii. Oricum, la cum a jucat Olanda, merită pe deplin trofeul mondial.

4 COMENTARII

  1. La ce antrenor au…era si normal. Oricum, inainte de a incepe campionatul am zis ca Germania o sa castige cupa. Se adevereste tot mai mult 🙂

  2. Da nu e vorba de antrenor, jucatorii sunt mai slabi. Degeaba ai antrenor bn daca jucatorii sunt varza

  3. Nu neaparat degeaba. Vezi Olanda. Cine si-ar fi permis ca in minutul 120 sa schimbe portarul… pentru penalty?! Ce antrenor ar fi facut asta?

  4. A fost o actiune gandita dinaintea meciului. Era mai bun la penalty celalalt portat,plus ca era si mai inalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.