Blue Mountain State, un serial ce nu trebuie ratat.

735

Dacă îți plac comediile în genul filmelor American Pie, trebuie neapărat să urmărești Blue Mountain State. Serialul este absolut superb, actorii sunt perfecți pentru rolurile lor, iar buna dizpoziție este garantată. Eu nu sunt genul de om care râde ușor la o comedie, dar BMS reușește să ma bine dispună cu fiecare episod.

Din păcate, serialul a fost anulat la sfârșitul sezonului trei, asta pentru că ratingurile au scăzut. Nu i-am înțeles niciodată pe Americani, se uită la porcării în genul Vampire Diaries, dar când e vorba de un serial cu adevărat reușit închid televizorul. Exemple sunt destule, Lie To Me fiind unul dintre ele.

Totuși, Ed Marinaro, actor în serial, a declarat în luna martie, că este posibil ca serialul să se tranforme într-un film. Cred că este o idee bună, mai ales că s-a dezvoltat o mișcare pe Facebook care susținea ideea unui nou sezon pentru BMS.Sunt sigur că ar avea un succes cel puțin egal cu serile American Pie, asta dacă s-ar investii bani în promovare și producție.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here