Bere din caca de elefant.

378

Cică a apărut în Japonia bere din căcat de elefant. Asta îmi mai demonstrează încă odată că oamenilor le place să mănânce căcat cu două mâini. Vești bune pentru mâncători, de acuma puteți să-l și beți atunci când mergeți în club să vă distrați. Că numa distracție nu e aia, să-i vezi pe toți plinii de naposim cum stau cu un pahar în mână rezemați de un perete și privesc către toate idioatele scăpate de sub fusta mamei din Biserică și ajunse la Cluj, cum își mișcă corpul ostentativ într-un mod erotic. Bineînțeles, sunt aceleași femei care îți spun că ele nu sunt curve și că ar trebui să ne uităm în altă parte, nu la fundul lor ieșit afară din minuscula cârpă pe care o numesc rochie. Sunt aceleași femei care pozează aproape dezbrăcate pe Facebook, iar când vreun onanist de la țară le face niște ”complimente” ,  sunt afectate și sar cu curul dezvelit în sus că bărbații sunt niște porci care se gândesc doar la sex.

Dar să revenim la bere, c-o iau pe arătură. Cică rețeta e secretă. Păi cât de secretă poate să fie când singurul lucru în plus de berea normala este căcatul de elefant. ” Gustul este o combinaţie perfectă de dulce şi amar şi are o savoare de proaspăt şi aromat”. Cât de proaspăt e? Doar nu-ți dă berea aia direct din curul elefantului, iar gustul depinde, bineînțeles, de ce a mâncat elefantul în ziua respectivă.

În curând o să ajungă și-n România, pentru că avem aceste vedete care se vor extravagante. Nici  nu cred că mai durează mult până când o să vedem cluburi de fițe pline cu bere din căcat, iar vedetele noastre dând interviuri la Poveștiri de Noapte despre  cât de bun e căcatul.

Nu în ultimul rând, vreau să vă spun că se vinde doar la pahar și costă 50 de dolari.

Dacă doriți, totuși, ceva mai extravagant, spuneți-mi, și promit să adun rahat de oameni, o să facem bere cu gust la comandă. Tu doar să ne spui ce să mâncăm în ziua respectivă.

Lasă un răspuns