Benzi desenate și o carte superbă

0
565

Să fiu sincer, nu prea îmi place literatura românească, am citit Ion, dar și ăsta acuma recent, mă plictiseam acasă și nu aveam altceva de citit. Când l-am avut la bac nici nu m-am atins de carte.
Mie îmi plac cărțile SF, mă ajută să evadez din lumea asta, mă ajută să-mi imaginez viitorul, un viitor sper eu, fără religie și idioți. Până acum câteva zile eram prins de Saga lui Ender, le-am citit toate până la ulltima carte lansată, Ender în Exil, dacă nu mă înșel, și nu credeam că am să mai găsesc un roman SF la fel de bun Ca Jocul lui Ender, Dune sau cărțile lui Asimov. Nu mică mi-a fost surpriza să aflu că avem un scriitor bun chiar în curtea noastră, Dan Doboș, omul care a scris seria Abația.

Am citit prima parte cu sufletul la gură, mi-a plăcut maxim de Rim,mi-am imaginat-o pe Măria goală și pe Abate savurându-și partenerelul de viață pe care-l omoară. În fine, nu credeam că avem chiar la noi acasă un roman atât de bun, e atât de bun încât niște băieți s-au hotărât să scoată niște benzi desenate. Lansarea va fi mâine și sunt nerăbdător să cumpăr primul număr. De altfel, ar fi prima mea bandă desenată, deci e clar că-mi va intra la suflețel. Până atunci am să încep partea a treia a romanului, sunt extrem de curios ce se întâmplă în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here