Bărbați în copaci.

1
592

Când eram mai mic, pe la liceu, de câte ori veneam acasă mă uitam la un serial numit Men in Trees, o comedie care a fost difuzată vreme de două sezoane. Zilele acestea am reluat din nou vizionarea lui. Nu pentru că mi-ar fi plăcut enorm povestea, ci pentru că îmi place enorm atmosfera din acel serial. Un orășel mic din Alaska unde toți oamenii se cunosc, unde încă se păstrează comunicarea umană față în față, deci o comunitate mică și închegată. Plus că mereu mi-a plăcut sentimentul acela când intri de la frig la căldură, mă simt așa ca un nou născut.

Și, dacă aș avea posibilitatea, mi-aș dori să trăiesc măcar un an într-o asemenea comunitate din Alaska. Să-mi iau un truck, să socializez cu oamenii în singurul bar din oraș, iar seara să stau la adăpostul căldurii din casa mea de lemn tipic americană. Să lucrez la un radio mic pe care-l ascultă doar cei din orășel, să particip la diferite acțiuni de strângere de fonduri pentru că orășelul are nevoie de un nou semafor. Ar fi frumoasă o experiență de genul, măcar un an de zile.

Bun, să trecem și la serial. După ce am văzut vreo 3 episoade m-a prins, are unele momente în care e foarte comic. Dacă n-aveți la ce să vă uitați momentan, văr recomand Men in Trees, merită să-l vezi  într-o după-masă plictisitoare și ploioasă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here