Into the Badlands, serialul, pune femeile într-o lumină proastă

483

Tocmai ce am terminat Into The Badlands, care este un serial bun, dar un serial care m-a scos din sărite cu anumite faze. Adică scenariul este atât de prost în unele momente încât îți dă senzația că a fost scris de un retardat. Sau că nu au buget prea mare și cam trebuie să joace aceiași actori, dacă moare unu e prea gol serialu. 

No, și e o tipă, care e și neagră, că morții mamii ei de corectitudine, trebuie să ai din fiecare rasă și dacă te duci la împerecheat.” Aaaa ai babardit doar albe? Ești rasist dă-te dracu. De ce nu babardești o neagră?” No, și singurul rol pe care îl are tipa asta în serial este să fută meciu. Baronul (care e un tip rău) îi omoară familia tipei pentru că tatăl ei, doctor fiind, știa că baronul are tumoare. Ea știe că baronul i-a omorât familia, cu toate astea când îi spune iubitul ei că „trebuie să fugim în seara asta, altfel murim, că tu ești și gravidă, vacă proastă ce ești”, ea zice că trebuie să meargă să-l îngrijească pe baron, că e meseria ei.

Până aici vi se pare că e proastă tipa? Nu? Continuăm!

Sezonul unu se termină cu sabia eroului principal introdusă grandios și mortal în burta baronului, da introdusă adânc, până ce a ieșit pe partea cealaltă. Eiiii dragi oameni. În sezonul doi îl vedem pe baron în viață. De ce? Idioata a cărei familie a fost omorâtă de către baron, l-a îngrijit.

Ai zice că femeia are umanitate mare în ea. Are pe dracu de proastă, că baronul o ține acum prizonieră și pe ea și pe fiul ei care tocmai s-a născut. Înțelege cineva logica?

Și încă o chestie, la sfârșitul sezonului 2, eroul principal bagă din nou sabia în baron, da adânc. Îi taie și clavicula, plus că mai bagă o data sabia în el, tot adânc, tot până iasă pe partea cealaltă. Ei și chiar la final se mai ridică baronul o dată pentru a o omorî pe idioata asta care mi-a făcut nervi timp de două sezoane.

Sper să rămână moartă. A mai fost un serial așa. Am zis să-i acord serialului Diareea Vampirilor o șansă. Și m-am uitat tot așa până am văzut că rolul vitei e să se plângă constant și să fută meciul.

Îi zic ăștia doi, vampirii, că la 12 noaptea îl ademenesc pe vampirul ăla cel mai șmecher afară de la petrecere să-l omoare. „Tu să stai, fă, proasto, la petrecere că e periculos și tu ești doar un om fragil”. Se duc băieții pregătiți și când să-l omoare pe vampirul „răuc” apare idioata si strică tot meciul pe motiv că nu i-au zis și ei când pleacă. „Idioato, nu ți-am zis că la miezul nopții?”

Cred că unii scenariști au fost decepționați în dragoste, și-și varsă frustrările pe femeile din seriale. Altfel nu-mi pot explica chestiile astea complet idioate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here