Avem genă de hoți.

283

Citeam despre afacerea proastă făcută cu Bechtel în 2003, câți bani am pierdut, plus că mai trebuie să plătim și acum pentru faptul că am reziliat contractul. Nici nu-mi mai bat capul, am fost fraierii planetei de când am apărut ca nație pe acest pământ.

Mi-am dat seama că este în gena noastră să furăm, să înșelăm și, culmea, să fim fraieriți de alții. Noi ca popor n-am fost niciodată prea buni, indiferent că a fost vorba de războaie, sau de orice altceva care să ne facă cunoscuți în istorie. Au fost ”meciurile” câștigate de Ștefan cel Mare, dar nimic care să rămână-n istoria universală.  Noi n-am cucerit nimic, n-am avut un cuvânt de spus niciodată în legătură cu nimic. Ba chiar mai mult, ne-au tras-o și ungurii, care au și acum o populație net inferioară nouă (ca număr).

De furat o facem de când s-a rostit prima înjurătură în românește. Noi spunem că țiganii ne fac de rușine pe dincolo pentru că stau la cerșit și se duc la furat, dar hoții adevărați tot români sunt.

Eu zic că ne zbatem degeaba, trebuie să acceptăm că noi nu suntem în stare de nimic, preferăm să facem bani din furat, e mai ușor și mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here