Allview X2 Xtreme.

499

De ce să vă mint, pe partea de telefoane  Allview a crescut puțin în ochii mei, iar X2 Soul Mini mi-a făcut cu ochiul pentru o perioadă.

După părerea mea, compania a evoluat și a început să producă telefoane de calitate. Despre tablete nu mă pot pronunța, dar la categoria telefoane sunt ok.

Astăzi au anunțat un nou flagship, X2 Extreme, care se anunță a fi un telefon interesant. Prețul lui? Nu prea, pentru că acesta are un preț de 2,199 de lei, bani în care îți poți cumpăra telefoane mult mai bune. Sau nu  neaparat mai bune, dar mai de încredere.

Telefonul arată foarte bine, are un ecran de șase inci cu o rezoluție de 2560×1440 QHD, camera principală fiind de 24 de megapixeli iar cea secundară de 8. Numai bun pentru un selfie.Memoria internă se poate extinde până la 192 de GB și poți filma la o rezoluție de 4K. Pentru protecția informaților ai și un cititor de amprentă care este, dacă nu mă înșel, o premieră pentru un terminal românesc.

Specificațiile sunt chiar interesante, prețul însă nu, consider că e prea mare iar în banii aceștia îți poți cumpăra un telefon de la un brand mai cunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here