Adrian Năstase e la pușcărie.

373

Partea proastă pentru el este că n-a făcut case și nu le-a dat rromilor bani de sărbători. Nu conduce Steaua și lumea nu i se adresează cu ”Nea”. Prin urmare, nu ești Becali, poporul nu te vrea afară.

Nu m-a surprins că a fost condamnat. Bine, poate că sunt surprins puțin, în România nu prea se face justiție, de aceea eram sigur că n-o să mai facă închisoare. În fine, are 4 ani, sper să-i execute pe toți, sper că băiatul lui se bucură de mașina de peste 100.000 de euro pe care o conduce din banii făcuți de tatăl lui cinstit.

Am zis că sunt de acord cu condamnarea. Dar să fie condamnare pe bune, adică nu-l vreau pe internet, nu vreau să scrie pe blog sau să facă lectură 4 ani de zile pe bani publici. Adică sunt și banii mei până la urmă. Sau, dacă tot îi place așa de mult, zic că ar trebui să-l trimitem în Coreea de Nord, să stea acolo să citească și să scrie un doctorat despre justiția socială. Sau despre cum sunt oamenii tratați în pușcării într-un sistem comunist. Sau, de ce nu, să meargă în vizită la unchiul lui Kim Jong -mă-ta , sau cum naiba îl cheamă pe ăla.

Cu toate astea, mai avem de lucru, mai avem de ascuns câțiva. Pâna una alta, eu aș dota polițiștii cu boxe la care să cânte această melodie când merge să ridice un hoț de genul celui menționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here