Gravidă și Virgină

0
2130

Continuarea poveștii de aici

După sute de ani de la incident, Dumnezeu a fost impresionat din nou de corectitudinea și dăruința unei femei. La 2000 și un pic de ani, a decis că mai are nevoie de o Maria virgină, numai că pe noua virgină o chema Elena.

Ceea ce nu e o problemă, că dacă vrea Dumnezeu, îi schimbă numele din Elena în Maria, că doar e Dumnezeu, nu?

Stând Dumnezeu așa plictisit, s-a decis să-l cheme pe Petru.

– Petrică, ce faci mă, ia vino-ncoa!

– Da ce-am făcut șefu? Întrebă Petre nedumerit

-Nimic, fraiere, da stai de mii de ani în fața porții, hai să povestim. Fii atent că am o noua Maria. E persecutată săraca, ea a făcut doar lucruri bune pentru poporul ei, dar fraierii ăia vor s-o bage la pușcărie.

-Am înțeles maiestate

– Nu-s maiestate, bă, ăla e fiul meu, că el e regele iudeilor. No bun Petrică, fii atent, că o fac pe asta gravidă, iar copila ei o să trăiască în exil din cauza incompetenței românilor.

-Da șefu, o să creadă Românii așa ușor?

-Nu fraiere, da am eu niște contacte la o revistă de rahat pentru mămici care muncesc din greu în concediu de maternitate, adică bagă un DVD în DVD Player, și alea pun botul, știi? Hormoni și alte căcaturi. Nu știm noi treburi de femei, dar le manipulăm ușor. Și așa o scoatem pe Nuți o sfântă.

-Și cum se cheamă revista asta, atotputernicule?

-VIVA! Ăia pentru bani sunt în stare să-și omoare și familia, sigur merge, îți spun eu.

-Da de ce facem asta, șefu?

-De plictiseală, țărănete, că mă plictisesc toată ziua aici. Fii atent, peste mii de ani, asta o să fie adorată de tot puhoiul de români. Protectoarea țării, femeia care trebuie să-și crească fata în exil, într-o vilă luxoasă. Fata nu o să mai aibă ce să facă cu banii, atât de mulți are, iar fraierii din românia abia își plătesc creditele la bancă. Hai că e frumoasă viața Petre, îți spun eu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here