Cei care strică țara nu sunt de la PSD sau jandarmerie, sunt chiar protestatarii virgini

0
2155

Să vă explic! De când au început protestele în țara asta,  ne-am trezit cu niște formatori de opinie, lideri autointitulați, virgini și șomeri de profesie.  Îl avem pe Bădiță care voia steaguri umane și alte căcaturi.

După aia a venit Mîndruță care, efectiv a sabotat toate protestele, intenționat sau nu, cu ideile extrem de proaste pe care le-a debitat pe Facebook, iar idioții le-au urmat. Pentru că unii încă trăiesc în basme și cu toții se văd  intrați în cărțile de istorie ca protestatari pașnici, eventual cu un cerceaf în jurul penisului ca Gandhi.

Desigur, propunere lui Mîndruță a fost  absolut superbă, el la protest voia să ne împărțin cadouașe. Probabil își dorea să se simtă iubit? Dacă aveți probleme acasă, nu mai ieșiți la proteste.

După violențele de aseară, apare un nou personaj pașnic în peisaj, care vrea să ducem floricele să le dăm jandarmilor.

Mai are rost să caut filmările cu omul care stătea cu mâinile ridicate iar labagiul ăla de jandarm l-a luat la bătaie? Așa fără motiv, doar pentru că o are mică și pentru că probabil îl înșeală nevasta? Știți că ăștia și tiriștii îs cei mai predispuși să fie înșelați :)).

Dar hei! Hai să acultăm de orice idiot care are o părere pe Facebook și să mergem cu floricele, bombonele, să ne ținem de mânuțe în timp ce ne luăm bastoane pe spate și gaze în gură. Ca într-un film porno trist.

Cred că sindromul acesta are și un nume, Stockholm, dacă nu mă înșel. Atunci când începi să ții partea agresorului. Jandarmii te bat, tu le-ai face o felație.

Nu zic să fim violenți, dar zic să fim impunători și să-i facem să se teamă puțin. Altfel se întâmplă din nou ce s-a întâmplat aseară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here