Ai voie să faci ce vrei dacă ești vedetă?

0
293

În timp ce scriam titlul acesta, îmi imaginam că sunt pe youtube, fac un filmuleț, iar ca poză de clikcbait mă pun eu cu gura căscată și un polițist în spatele meu care mă amenință cu pistolul.

În fine, probabil că știți cu toții scandalul în care a fost implicat Ilie Năstase, încătușat, beat, mare șofer de scuter.  De admirat că polițiștii și-au făcut meseria. Din păcate suntem surprinși când poliția își face datoria și aplică legea egal pentru toată lumea, un lucru care ar fi trebuit să fie normal. Dar noi, România…

Ce mă frământă pe mine nu este faptul că Ilie Năstase e un porc, ci că sunt oameni care-i iau apărarea doar pentru că a fost un mare tenismen. Desigur, ca sportiv îl pot aprecia, și chiar o fac, dar ca om, e un libidinos fără pic de respect.

De unde vine chestia asta cu vedetele care sunt de neatins?

Din păcate e un lucru valabil în țările fost comuniste. Comunismul pe foaie e un sistem perfect în care suntem toți egali. În realitate, existau mai multe pături sociale în care cele superioare erau privilegiate. Ilie Năstase a fost un privilegiat pe vremea lui Ceaușescu, și sigur nu i se întâmpla nimic dacă încă eram comuniști. Vremurile s-au schimbat, cu toții suntem egali în fața legii…în teorie.

Mă surprinde faptul că au fost oameni care i-au luat apărarea?

Nu! Sunt oameni care au crescut în comunism, care cred că, dacă ăla a fost cineva, e imun în fața legii. Un lucru inadmisibil!

De aceea nu am fost surpins când am văzut postarea lui Codrin Ștefănescu, un chel care face de rușine comunitatea bărbaților chei.

„Ilie Nastase e Ilie Nastase ! E bun national, brand de tara, nume, mandrie patriotica, idol al multor generatii. Nu-l abuzezi, nu-l umilesti, nu-i pui catuse, nu-l trantesti pe caldaram. Respect ptr Ilie !!! ” –

Las asta aici că poate își șterge postarea.

Deci cum? Respect pentru unu care încalcă legea? Nu ar trebui să mă surprindă, Codrin e de la PSD, hoții se respectă între ei. Bătrânelul acesta petrecăreț a încălcat legea de 6 ori în 5 ore. Ce căcat de respect să-i acord? Încătușat și să răspundă în fața legii.

Nu mai vorbesc despre faptul că tu, ca persoană publică trebuie să fii un exemplu pozitiv, astea îs filme pentru țări civilizate, noi mai avem de mâncat până să ajungem acolo.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here