Hey, eu îmi împart serialele în două categorii și totul ține de durata lor. Dacă serialul are 40 de minute, intră la categoria seriale de weekend. Pentru că în capul meu, dacă a doua zi merg la muncă, nu pot să mă uit la seriale lungi ca poate mă ridic de la serial și intru direct în mașină ca să plec spre muncă, dacă e bun serialul. Și mai sunt alea scurte, de 20 de minute, pe care le vizionez mereu înainte să adorm. 

Santa Clarita Diet intră la categoria scurtă. E o comedie foarte faină în care joacă tipa aia care odată a fost sexy, Drew Barrymore, și tipul din Hitman Timothy Olyphant.

Serialul ne spune povestea unei familii din Santa Clarita, unde trăiesc bogații, sau ăia din clasa de mijloc superioară, care-și permit o casă mare și un Range Rover. Ăștia doi sunt agenți imobiliari iar Drew, se trezește într-o zi că este zombie și mai poate mânca doar carne crudă proaspătă. Cu timpul ajunge să mănânce oameni și aici începe distracția. Soțul ei o iubește foarte mult și îi este alături în tot, adică și când vine vorba de omorât oameni.

E o comedie foarte faină care m-a făcut să râd bine, în care se face haz de necaz la modul cel mai idiot, dar într-un mod foarte plăcut.

Alta e chestia, chiar așa bine o duc agenții imobiliari în America? Cu scuzele de rigoare, că nu cunosc domeniul foarte bine, dar ăștia în România mi se par genul acela de oameni care nu se pot angaja nici măcar într-un call center și se fac agenți imobiliari. Poate greșesc, dacă e așa, puteți să-mi atrageți atenția.

Familia e tipică americană pe care am mai văzut-o în alte filme sau seriale, oameni corecți care se salută cu vecinii, tipul îmbrăcat tot timpul la cămașa cu mânecile suflecate.

În fine, serialul e bun, comic, și merită văzut înainte de somn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here