Poate nu înțeleg eu, dar Epic Beef de la McDonalds nu e bun deloc

0
1356

Obișnuit cu jumări și ceapă, am zis să încerc burgerul (cum căcat scriu românii sandwich, că am văzut zeci de variante) Epic Beef, că găini nu prea mănânc, capisci? Cică e gama premium, dar mă cam dezamăgește. Și înainte  să zici că nu știu nimic, gândește-te că sunt gras și la dietă, deci probabil senvișul ăla din gară cu parizer și ketchup mi se pare dumnezeiesc la ce pofte am.

În primul rând e sec, bă da sec de nu am putut să-l înghit

La fel a fost și Bacon Clubhouse, atât de sec încât m-am dus la tipă și i-am zis să mai toarne sos că nu pot să înghit. Nu e  scuză fetelor, ce trebuie să înghițiți voi e deja cu sos ;))).

Să trecem peste gluma de șantier. E mic și scump. Un meniu 24 de lei și nu te saturi. Nu o zic eu, mâncăul, ci un tip atât de uscat încât stai și dezvolți teoreme  despre cum e capabil ăla să mănânce un pui întreg și să nu se pună nimic pe el. Adică am amici care mănâncă un Big Tasty și un cheeseburger pe lângă ca să simtă ceva. Eu dacă fac asta ajung pe TLC la ăia grași cu trotinete.

Cică e gama Gourmet, nu știu ce înseamnă, dar recomand cu căldură să mâncați un Big Tasty, că ăsta mi se pare doar fiță de ceva masterchef. Am simțit parcă și ceva gust de hrean în sos. Defapt stai! Cred că avea vreo 3 sosuri, sau eram eu beat de fericire că am sărit peste regim puțin? În fine, eu am simțit hrean.

Ideea generală e asta: Nu e bun, e sec și scump.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here