Despre BFF și oameni proști

1
1076

Vestea bună este că proștii nu sunt doar la noi, sunt prin toată lumea. Și așa vezi cât de ușor este să influențezi un om. Pentru că suntem ca oile, de aceea Petre Daea iubește oaia, că e influențabilă-dacă una se aruncă de pe stâncă toată turma o urmează. Ciobanul iubește oaia, la propriu, în modul cel mai sexual, pentru că îi aduce aminte de femeie. Concluzia? Suntem niște noi!

Și asta se vede cel mai bine pe Facebook. Circulă de câteva zile mizeria aia împuțită cu BFF de mi-a urcat tensiunea. Când văd câte idioate și câți idioți dau share la așa ceva, involuntar mă rog pentru potop. Când văd câți proști sunt, instant cred în dumnezeu și mă trezesc din reverie cu mâinile împreunate spunând ” Doamne, dă-mi putere o zi, să-i prind pe toți și să le bag pumnul pe gât”

După aia îmi aduc aminte că sunt la dietă și de aia sunt așa nervos. Nu mă luați în seamă. Acesta este un blog creștin ortodox, iubire și familie tradițională și ocazional sex homosexual cu Pomohaci :)))

E pur și simplu ireal, nu credeam că oamenii sunt chiar atât de proști și influențabili, dar uite că Facebook-ul ne demonstrează tuturor că suntem doar niște animale care au învățat să umble în două picioare.

Doamne ce aș băga un burger!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here