The Four sau Cei 4-eu tot nu știu cine-i Uddi și de ce îl laudă toată lumea

0
1968

M-am uitat aseară la The Four, că eram tare curios de Macanache cum prezintă. Nu a dezamăgit omu.

În fine, o temă generală abordată de toți jurații a fost „doamne cât de tare îi Uddi! E cel mai bun, nu-l scoală nimeni”. EU mă tot uitam ca prostu, bă cine dracu e Uddi și de ce zice și Cheloo că ăsta-i Dumnezeul muzicii? Atâtea laude n-am văzut pentru un artist nici când a strâns Robbie Williams 375.000 de oameni la un concert pe care a trebuit să-l susțină 3 zile la rând că nu intrau oamenii.

No, Uddi este un artist mediu, care a avut ceva succes moderat cu niște melodii pe care nu le-am ascultat niciodată.

Curios din fire, am încercat să văd niște cifre cu artiști internaționali care ar fi trebui să primească laudele pe care le tot primea Uddi aseară.

Recordul pentru cei mai mulți oameni plătitori la un concert îl deține: Vasco Rossi care a strâns 220.000 de oameni la un concert pe 1 iulie 2017 susținut în Modena.

Locul 2: Paul McCartney-Rio de Janeiro în 1990 a strâns 184.000 de oameni

Pe listă se mai află Robbie Williams cu 125.000 de oameni pe zi, a trebuit să suțină trei zile la rând concerte ca să intre toți cei 375.000 de oameni plătitori de bilete.

Oasis cu 125.000 de oameni pe zi, concert susținut 2 zile la rând.

Aici aveți lista cu acele concerte dacă vă interesează

Iar aici găsiți o listă cu turneele cele mai profitabile ale artiștilor și cam câți bani au strâns pe un turneu de promovare.

Stăteam și mă întrebam de ce artiștii autohtoni nu reușesc să umple stadioane când vine vorba de concerte pe bani. Artiști buni avem: Iris, Phoenix și mulți alții.

Problema e la public, ăștia ascultă Șatra Benz, Nicoleta Nucă și alte „artiste” care sunt obișnuite să presteze la zilele comunei Ciorogârla și care nu au o cultură a concertelor live susținute de o formație completă. Nu știu să cânte alături de artist, scopul lor principal este să filmeze și să posteze pe facebook ce frumos a fost printre fum de mici la bâlciul unde a cântat Ruby.

Ce pot să zic, nu mă mai miră că Uddi e considerat un artist greu în industrie, atât putem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here