Ați văzut că a fost păpușica în vizită la ceva fabrică? Nu??? Nici eu, că nici nu-mi pasă și așa simt nevoia de o cădere a Bastiliei. Bine, nu neapărat o cădere a Bastiliei, da ceva cu capete tăiate.

Ideea e că femeia asta a ajuns la un level de sclavă atât de mare încât nu poate funcționa independent dacă nu e Dragnea lângă ea. S-a plimbat așa ca un copil pe acolo și răspundea la orice întrebare cu aceiași placă, de zici că era un CD stricat.

-Doamna Dăncilă, am mâncărime în fund, ce să fac?

Vio: Am venit cu echipa noastră de miniștri, echipa mea și cu mine vom lucra pentru a găsi soluții pentru ca România să devină un loc din ce în ce mai atractiv.

-Bine doamnă, dar ce legătură are cu faptul că pe mine mă mănâncă în fund? Am hemoroizi? Urticarie??

Vio: Ați văzut că am venit și cu miniștri de resort pentru a identifica toate problemele și pentru a găsi soluții.

-Să știți că câteodată mă trezesc scărpinându-mă în fund, din somn doamna Dăncilă!

Vio: Am venit cu împreună cu o echipă de miniștri, astfel încât nu numai să ascultăm ce probleme aveți dumneavoastră aici, dar împreună să putem să găsim și soluțile adecvate.

-Oau, doamna V, dar chiar vă pasă de mâncărimea mea din fund!

Vio: Eu cred că este important să vedem care sunt probleme din fiecare județ, astfel încât să putem să găsim soluții comune.

-Adică se implică toată lumea să afle cauza mâncărimii mele din fund?

Vio: Incercăm să identificăm soluții și le vom identifica în cel mai scurt timp.Astfel se explică că am venit și cu miniștri să căutăm soluții. Am toată încrederea că echipa care am venit vor găsi soluții și cred că cu aceste soluții veți rezolva o parte din problemele „pe” care le aveți.

 

Tot ce personajul Vio a zis în această postare, a zis în realitate în filmulețul de mai jos. Din păcate doar mâncărimea mea în fund este fictivă, Doamna Dăncilă e reală și încă caută soluții. Am pus „pe”-ul acela în ghilimele pentru că ea nu l-a rostit, eu am făcut-o din reflex, că sună mai corect  „pe care”.

https://www.youtube.com/watch?v=y18-jl4jLxc

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here