Marșul pentru viața cui?

0
382

Voi știați, dragi români, că avem probleme mai grave în țara asta decât să înlesnim libertatea femeilor de a alege? Se discută atât de mult despre niște lucruri atât de neimportante precum precizarea în constituție a faptului că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie încât uităm de probleme grave.

Voi știați, dragi bovine carpatine, că în România tocmai a murit un om, care a primit a doua șansă la viață, pentru că nu avem dotări, pentru că e jeg, pentru că spitalul e imaginea poporului, iar noi suntem o nație de jegoși împuțiți? Dar hei, avem 100 de ani!

Unui român i s-a transplantat plâmâni „noi” în Austria. Tot ce trebuia să facă statul ăsta împuțit era să-i asigure un mediu de recuperare NORMAL. În schimb, omul a luat viruși, a făcut pneumonie și a murit. Deci risipă de plămâni buni!

În schimb pe politicieni altă problemă îi arde. Că nu scrie domne acolo la constituție că femeia și bărbatu egal love. 

Și aici intervine retardu românilor. Mă scuzați, eu nu sunt deștept, nu sunt nici măcar mediu, dar majoritatea românilor sunt proști grămadă, bă da atât de proști încât mâ puteți considera o zeitate ceva, doar pentru că am înțeles niște lucruri banale.

Îl ascultam ieri pe Mândruță, că nu e nimic interesant la ora aia pe radio, și ăla vorbea despre familia tradițională. În direct a intrat un om care era scandalizat că nu scrie acolo la constituție că el și femeia  fac tradiție bună, sau ceva. Omului îi era frică că o să ajungă și copilul lui homosexual din cauza asta.  Hai că nu zic nimic rău, că ăsta e un blog creștin ortodox :)).

Dar Răzvan, nu se transmite homosexualitatea?

Ba da oaie, se ia ca virusul HIV. Normal că nu se transmite homosexualitatea! 

Te naști cu ea, nu e o boală, nu poți influența un alt om să devină gay. E foarte simplu! Dacă ție nu îți place peștele, nu îl mănânci, chiar dacă ai crescut într-o familie de pescari! La fel cum ai ales să fii vegan deșii tactu e vânător și cârnatul de mistreț e nelipsit din casă.  Dacă un cuplu de gay crește un copil, nu înseamnă că o să devină gay și copilul. Cel mai probabil o să devină un alcoolist care-și bate nevasta, dacă e din Vaslui!

Știți din ce cupluri apar persoanele gay? Din cupluri heterosexuale, că nu se pot înmulți căpiaților. Iar îmi aduc aminte de tipul de la radio care a întrebat „Da ce ne facem dacă se înmulțesc? Cum supraviețuiește specia umană?” Nici Mândruță nu a mai rezistat și i-a zis, mai pe ocolite, că e idiot.

Cumva cred că suntem obsedați sexual, că prea ne învârtim în același cerc.

Prin țară au mărșăluit niște doamne și niște disperați care vor fofoloancă iar asta e singura lor metodă să o obțină, că alea de la marș se uită în jur și-și zic „Uite fată, un bărbat adevărat, hai sa i-o sug”.

Și la Mediaș a fost un marș simpatic la care a participat și primarul…nu știu cum îl cheamă, dar are față de Costică! Ei bine, și uitându-mă printre poze, am zărit o consăteancă care, tineri fiind, ne-a îndeplinit niște curiozități prin pivnițe sau scări de bloc întunecate. Ați putea zice că fata s-a schimbat și regretă, dar problema e că nu e așa, iar din sursele mele jurnalistice :))))))))) tipa asta nu are un an de când a făcut avort.

Numa zic, că e plin fățarnici care habar n-au de ce sunt acolo iar alegerile lor pot avea consecințe foarte grave. Cam așa cum a fost cu Brexit, când s-au trezit retardații că nu știau ce au votat și au regretat instant.

Doamne ajută la toată lumea. Amin!

Sursa Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here