Românii:Această nație de sensibili

0
457

Mie mi se pare destul de ciudat cum unii n-au o problemă cu faptul că Pomohaci, preot fiind, a atentat la fundulețe de bărbați, dar sunt teribil de scandalizați că un film românesc a câștigat Ursul de aur. Nu sunt scandalizați că a câștigat, sunt scandalizați că în acel film sunt scene care conțin sex. 

N-am văzut filmul și nici nu mă interesează, probabil e o porcărie tipic românească. Un singur film românesc mi-a plăcut în ultima perioadă: USTUROI! Alt film văzut a fost ăla cu fluieratu pe care-l lăuda toată lumea și m-a plictisit teribil. A mai fost unu, Loverboy, parcă, dar m-am uitat la el doar pentru că voiam s-o văd pe tipa aia bună goală.

Internetul este inundat de critici, de fapt de două critici aduse de doi oameni de cultură extraordinari. Una e a unui tip a cărui tată e primar și el e un gurist care vrea să facă politică. E din categoria de idioți care bălesc la Familia Tradițională. Al doilea este Dan Negru, acest spărgător de timpane care tot ce a realizat în viața lui a fost să zbiere la niște blonde. Un om de cultură, ce să mai!

Dacă aș avea de ales între o emisiune cu Dan Negru și acel film, aș alege filmul doar pentru că Dan Negru reușește să provoace scârbă atunci când se pune în genunchi și zbiară ca un obsedat.

Nu-mi pasă deloc că cineva a criticat filmul. Dar mă aștept, totuși, ca aceste critici să vină de la niște oameni avizați, nu de la o maimuță urlătoare care consideră operă de artă un moment cu Țociu și Palade sau niște dezbrăcate de pe la Capatos.

În rest e bine, catedrala se construiește în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here