Cu sămânța mea vă absolv de păcate

0
2795

UPDATE-Se zvonește că preotul ar avea cancer și urmează un tratament care ar provoca mâncărimi. Sursa este de pe un site dubios. Dar am niște vecine care lucrează cu el și zic că ar fi adevărat că urmează tratamentul respectiv și ele sunt absolut convinse că preotul n-ar face așa ceva.

Rămâne să stabilească ancheta dacă e adevărat sau nu.

Probabil că știți deja, un preot/profesor de religie, plictisit fiind, s-a gândit să facă ce face orice om când e plictisit. Laba! Domne, când te apucă, e clar că nu mai stai pe gânduri, doar suntem după chipul și asemănarea domnului. Așa că omul, fiind plictisit de ora de religie, și-a băgat mâna în pantaloni și a început să-și maseze instrumentul de sfințit.

Deci practic a împrăștiat sămânța domnului.

Desigur, lucruri de genul acesta se întâmplă de când e lumea, dar nu aveau toți săracii telefoane capabile să filmeze asemenea faze. Din fericire telefoanele sunt destul de accesibile acuma. Nu este primul care face asta, cu siguranță nu o să fie nici ultimul. Dacă Pomohaci a reușit să prostească băieței și a scăpat cu basma curată, ăsta doar se joacă în tribunal.

Eu o mica dilemă am. Masturbarea e păcat sau nu? Că ăștia ne privesc în ochi în timp ce se masturbează și ne spun că e păcat.

https://www.youtube.com/watch?v=xkDvDG5tjaM

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here