Cinci idei de protest care dau rezultat sută la mie!

0
494

Că tot au trecut ăștia niște legi perverse iar poporul român doarme, m-am gândit la niște metode de protest care dau rezultate sută la sută. Bineînțeles am fost influențat de Mîndruță și chiloțarul Bădiță. Mîndruță a avut ideea genială de a merge la protest cu o mică atenție, să ne simțim bine când protestăm. Un fel de secret Santa, da în piață. Iar Bădiță, după ce a văzut că Românii au afișat steagul României la proteste, a avut ideea originală de a afișa un alt steag, cel al UE.

 

1.Toate femeile să vină topless la proteste. Să vedem și noi o țâță dacă tot stăm în frig degeaba. Măcar plecăm acasă cu un rezultat…o erecție! Cui îi mai pasă că e furat dacă are erecție?

2.Dacă tot am făcut cel mai mare steag uman, eu zic să facem și cel mai mare gang-bang. Mergem la protest și o facem fiecare cum apucă. Unii cu mâna, unii cu alți bărbați, iar cei mai norocoși cu nevestele altora.

3.Să facem un picnic. Venim fiecare de acasă cu ce are și mâncăm așa la grămadă. O să avem multe sarmale și ciorbă de fasole cu afumătură. Dar hei, sarmalele sunt bune.

4.Să tăiem porcul! Mergem cu toții, câteva mii de oameni cu câte un porc și-l tăiem. Aducem pârlitori sau paie, fiecare după posibilități și tăiem porci în grup. Tranșăm frumos și punem și de o pomana porcului.

5.Binge Watching! Hai că toți avem net nelimitat. Ne punem frumușel pe Netflix și ne uităm la seriale în piață. Cine are noroc și e cu o gagică lângă el poate nu prinde sfârșitul serialului. Dar hei, așa vedem și noi oameni cum fac sex.

Ați înțeles ideea? Hai să ne adunăm la grămadă și să facem orice altceva, numai nu cumva să protestăm să se simtă intimidați nemernicii ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here