Dacă Oana Sîrbu nu se sacrifica pentru România…era vai de noi!

1
1911

De câte ori nu ți s-a întâmplat să mergi în Papua Noua Guinee și să le spui oamenilor că ești român iar canibalul să zică „aaaa Oana Sîrbu!”. Știu, de foarte multe ori! Nimeni nu face ceva pentru România. Orice sportiv sau artist face lucrurile în scopuri personale, faptul că ne aburește că s-a sacrificat pentru țară e un căcat. Oamenii care fac ceva pentru țara asta ajută oamenii nevoiași, așa cum a făcut Vlad Voiculescu prin campania MagicHome. Vlad Voiculescu poate să spună că a făcut ceva pentru țara asta!

Sunt o grămadă de oameni care se umflă (la mine în cartier înseamnă a te da mare) că fac ceva pentru România, când de fapt tot ce fac e pentru ei. Că n-am văzut-o pe Simona Halep să-și doneze o parte din bani către o fundație care ajută copilașii bolnavi de cancer.

Foto:Ruxandra Predescu

Dar Oana Sîrbu poate?

Niciodată în viața asta!!! Problema e simplă-un nene a invitat marea artistă la proteste. Ea a refuzat. Ceea ce e ok, că nu toți oamenii vor să protesteze. Nu e nimeni obligat și nu critic deloc decizia ei de a nu protesta. Dar ce mă enervează este faptul că a ținut să ne spună cât de mult s-a sacrificat ea pentru țara asta. Cu ce??????? Pe bune, ce naiba a făcut Oana Sîrbu pentru țară? Că a jucat în filme? Că a jucat la teatru?  A jucat în 6 filme dintre care patru erau Liceenii. Lucru care o face cel mult un actor mediocru.  Singurul lucru bun făcut de ea a fost că a acceptat să apară nud în film, astfel a ajutat imaginația câtorva adolescenți în încercarea de descărcare a substanței în șosetă.

În rest n-am auzit nimic bun de ea. O faptă bună, un sacrificiu, că se tot laudă pe Facebook că ea a făcut enorm pentru țara asta și cu sacrifici imense. 

În cazul acesta pot să spun cu mâna pe inimă că eu am făcut mult mai multe pentru imaginea României decât a făcut Oana Sîrbu. De câte ori mai prindeam câte o franțuzoaică în Janis și o duceam acasă, nu-i furam telefonul sau portofelul, ci îi ofeream un orgasm. Vă dați seama că aia a plecat înapoi în Franța și a povestit cum a fost călărită în România de unu alb și blond care nici nu i-a furat telefonul? Plus că Franțuzoaicele sunt și urâte. Deci nu numai că am demonstrat că nu toți românii sunt țigani negrii, dar am transmis un mesaj clar franțuzoaicelor: Românii sunt dispuși să se culce cu voi chiar dacă sunteți urâte! De ce credeți că avem atâtea franțuzoaice la studii în Cluj? Pentru că am aburit-o eu pe aia din Janis…hehehehe.

Prea mulți oameni mizerabili în țara asta.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here