La Familia si familia traditionala

0
904

Mi-a plăcut dintotdeauna La Familia, de mic le-am ascultat melodiile și am suferit alături de ei atunci când le-a luat numele. Adică am fost și sunt fan în continuare. Recent băieții au lansat un manifest în care ei declară sus și tare cât de mult susțin familia tradițională, religia și neamul românesc. 

Dacă le ascult muzica și-mi place, nu înseamnă că sunt de acord cu ideologia lor. Form Space, clubul unde urmau să suțină un concert, a anulat evenimentul pentru că ei se dezic de ideologia lor și nu vor să se asocieze cu o formație care promovează regresul societății. Mi se pare absolut corect ce au făcut.

Să-i explici unui om că homosexualitatea NU este o boală presupune un efort atât de mare încât eu am renunțat. Să vezi cum un om e atât de îndobitocit după ce i-ai explicat chestii normale și el tot nu înțelege e dureros. Homosexualitatea există dintodeauna, nu este o boală și nu este tratabilă.

Dar Răzvane, dacă copilul tău o să fie homosexual, ți-ar plăcea să-l vezi cum face sex?

Idiot, cine naiba stă să-și privească copiii cum fac sex? Dacă am un copil și o să fie homosexual am să-l iubesc la fel de mult și am să fiu alături de el. Nu a fost alegerea lui să fie homosexual, așa s-a născut, așa se simte bine. E un om normal, nu suferă de o boală.

Dar eu nu vreau să văd homosexuali pe stradă cum fac sex!

Oaie, tu chiar crezi că se întâmplă asta? Nimeni nu o să facă sex în fața ta, indeferent că e homosexual sau nu. Nici mie nu îmi place să văd cum se sărută doi bărbați. Dar pentru asta nu le doresc moartea și nici nu vreau să le îngrădesc dreptul la liberă exprimare. Îmi poate provoca scârba asta? Da! Dar scârbă îmi provoacă și o femeie nespălată. Este absolut normal să nu-ți placă anumite lucruri, dar pentru asta nu trebuie să subjugi o comunitate întreagă. Eu unul prefer să fie adoptați copiii din orfelinate de un cuplu gay decât să ajungă la 18 ani în canale sau în pușcărie pentru furturi sau droguri. Toate țările civilizate au acordat drepturi egale homosexualilor. Noi de ce nu am face asta? Cu ce te încurcă pe tine, Costică, în viață? Cu nimic. Că nu vine nimeni la tine în casă să și-o tragă.

Și încă ceva, dacă ne-am uita la istoricul de pe pornhub a oamenilor care se agită cu familia tradițională, sigur am găsi măcar un filmuleț cu două femei care își exprimă dragostea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here