Liam Gallagher a lansat primul album solo. A lansat si Noel Gallagher un album dar nu-i merge prea bine

0
544

Liam Gallagher și-a lansat primul album solo „As you were” și a rupt topurile. M-a luat prin surprindere și pe mine având în vedere că a cam eșuat cu formația Beady Eye. De fapt a fost și el surprins de succesul albumului. Fratele lui nu stă foarte bine în topuri și sincer nu-mi prea place albumul lui lansat în aceiași perioada cu albumul lui Liam. E clar ca dintre frații Gallagher, Liam a furat succesul în acest an.

Am ascultat albumul și mi-a plăcut. E rock and roll pur, sound excelent și versuri demne de un artist rock mare. Surprinzător aș spune, mai ales că cel cu textele pentru muzică era Noel. Albumul a ajuns pe locul 1 în mai multe țări, a fost cerificat cu discul de aur iar vinilul pentru single-ul „For what is worth” a fost cel mai vândut vinil din ultimii 20 de ani. Biletele pentru turneul din Anglia s-au epuzita în mai puțin de o oră. Poate îl vedem și la Electric Castle anul viitor.

Am urmărit niște interviuri recente cu Liam și tare mă bucur că omul s-a mai maturizat și are glumele la el. As you were- un album pe care merită să-l asculți. Eu unul mă bucur că s-a mai lansat ceva demn de ascultat, așa îmi pot crește colecția de muzcă în mașină.

Mi-a plăcut în special melodia „For what is worth”, dar și Wall of Glass e bună. De fapt, tot albumul e bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here