Pe adevarul.ro apare o stire prin care ne este ridicată în slăvi o domniță de 25 de anișori care a ajuns manager în Dubai la ceva multinațională.

Adevărul e ziar quality , să fim înțeleși. N-ați văzut ce frumos vorbea șeful lor de acolo cu accent așa de bucureștean? „Băi, te bat de te caci pă (sau după) tine!”

Primul gând pe care l-am avut a fost unul românesc și am încercat să-mi dau seama cu cine s-a culcat pentru post. Dar mi-am adus aminte că m-am hotărât să acord credibilitate oamenilor și am plecat cu ideea că fata e super competenta. Bineînțeles că în comentarii este desființată de către toți, știu ei sigur că fata a făcut sex pentru acel post.

Am zis să citesc totuși articolul să vedem despre ce este vorba, ce a făcut, cu ce s-a ocupat, că poate învățăm ceva din experiența ei și aplicăm și noi în viață.

 Fata are un CV impresionant

A vizitat 30 de tari, a făcut vreo 5 facultăți cu specializări de te doare mintea. După care mi-a picat fisa. Oaie, femeia e geniu. Asta are 25 de ani, să zicem că a studiat până la 24, iar printre studiile ei se numara: economie, teatru, pedagogie și matematică iar acum predă matematică. Adică ecuații de gradul 2 și 3 , diferențiale, funcții chestii din astea grele pe care eu nu le pot învăța într-o viață, chiar dacă sunt geniu.

Fata asta a studiat 5 materii diferite în 5 ani, e specialistă în toate și a făcut asta în timp ce a călătorit în 30 de țări unde a mai și muncit ca profesor.

Trebuie să vă reamintesc că ziua are 24 de ore iar anul 365 de zile? Acuma dacă a inventat ceva mașină a timpului ar fi frumos să o împartă și cu noi că așa e omenește.

Sau poate tipa e din categoria aia pe care o tot pomenea mama cand eram mic: ” Sunt copii care n-au ce mânca dar învață foarte bine”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here