Ancient Aliens si Religia crestina au multe in comun

0
951

Zapam mai devreme relaxat, căutând nimic, că oricum sunt multe prostii la tv, și dau pe History, că ăștia mai nimeresc din când în când o emisiune bună. Era emisiunea Ancient Aliens, o emisiune care își bate joc de tot ce înseamnă spațiu sau studiul  lui. Își mai bate joc și de ceea ce ar insemna civilizație extraterestră.

Și am observat o chestie bizară. Oricum emisiunea e un fel de Dan Capatos, diferența fiind că la Capatos vedem două extraterestre în fiecare seară. La cât plastic au alea prin ele nu le mai putem numi oameni.

Deci, am observat că emisiunea Ancient Aliens a împrumutat un concept vechi de mii de ani de la reigie. Cumva, extraterestri erau printre noi acum mii de ani, dar naiba știe cum, s-au hotărât să plece chiar acum când avem tehnologia să tratăm treburile serios cu ei. Până să apară telefoanele mobile și camerele performante, mereu se zărea câte un OZN. Acum, când filmam 4K cu cel mai prost telefon, ghici ce, nici urmă de ele.

Retardații de la Ancient Aliens, susțin că există niște civilizații extraterestre care se bat pentru controlul pământului de mii de ani. E un război în spațiu și ăia se bat cu navele lor pentru noi. Doar că noi nu-i vedem, îi vedeam acum mii de ani, când veneau printre noi și ne conduceau, dar acum nu!

La fel ca la religie. Acum mii de ani, dacă mergeai după pâine, aveai ocazia să te întâlnești cu Dumnezeu, mereu vorbea cu câte un nene pe stradă. Acum nici urmă de el. La fel și cu extratereștri, acum mii de ani au venit să ne facă piramide după care, brusc, și-au băgat picioarele și duși au fost.

Am rămas doar cu niște retardați care fac emisiuni de căcat unde se dă concurs între ei care găsește cea mai penibilă teorie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here