Dacă tot nu ai bani de cireșe, măcar o carte să cumperi

0
530

#Saracilor

Dacă tot nu ne permitem să mâncăm cireșe, măcar să hrănim imaginația și să mai citim o carte. Sau, dacă vreți, ”dăcât” să mânc cireșe, mai bine citesc trei cărți.

Mi-am comandat trei cărți de la Nemira care au reduceri în perioada asta, plus că transportul e gratuit la orice comandă. So fuck you, CIREȘE!

Am auzit lucruri interesante despre Epoca Inocenței de Adrian Mihaltianu și ard de nerăbdare s-o citesc mai ales că e cu războaie, schimbare geopolitică și niște State Unite care se îndreaptă spre neofascism. Deci din seria filmelor și pentru că automobile. Cam așa a sunat explicația mea.

Am mai luat The Witcher Sabia Destinului pentru că sunt fan și trebuia să am cartea și fizic, chiar dacă internetul ne mai pune la dispoziție și alte modalități de a pune mâna pe aceste cărți.

Recomand totuși să cumpărați cărțile, păcat să piratați. Rămâneți doar la piratat muzică și filme, ăia oricum au bani, dar scriitorul, săracul, mai greu pentru că el nu are concerte și nici contracte de sponsorizare cu Armani. Deci pe cărți bani! lol jk

Ah, și ca bonus, că era doar 5 lei, am cumpărat o carte ”Chemarea Pământului”  Orson Scott Card cel care a scris Jocul lui Ender.

Deci, comandați că e cu reducere și transport gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here