Și e plecată de ceva vreme pentru că au simțit că pe la noi se mănâncă căcat. Și nu e vorba doar de politică sau de societate. E vorba de individ, de fiecare dintre noi care ne dorim ceva mai mult dar nu facem nimic să schimbăm ceva. Ne spunem în sinea noastră că suntem mai buni și ne culcăm liniștiți.

Există o vorbă frumoasă pe care o spun cei mai în vârstă. Mă rog, cei mai în vârstă care mai și gândesc. ”Generația care o să schimbe ceva”.Din păcate generația de la care aveați așteptări e plecată de ceva vreme.Tineri născuți în anii 89-90 sunt plecați și-și fac familii prin Germania sau Italia….sau Anglia. Iar tu, om bătrân, aștepți salvarea de la o generație căreia i-ai pus piedică pentru un salam și un kilogram de făină primite într-o găleată.

Și e ciudat cum văd oameni care se duc la mitinguri și înjură tineretul, după care se întorc acasă și așteaptă salvarea de la aceiași tineri cărora le-au pus piedică.

E un cerc ciudat în care se învârte toată treaba. Și este și mai ciudat să văd tineri de vârsta mea, ăștia 5 câți mai sunt, că susțin PSD-ul și încurajează hoția fără să vadă că sunt ultimii tineri din orașul acesta devenit la propriu un oraș de pensionari.

Și e ciudat, sunt pentru o săptămână în Mediaș iar cel mai tânăr om pe care l-am văzut în 3 zile are 32 de ani.  Restul oamenilor de vârsta mea au deja vechime în străinătate.

Degeaba așteptați salvarea……nu mai are cine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here