Am o eroare de vreo 2 săptămâni. Ceva apocaliptic ”Engine Malfunction. Please service now!” Și îmi cântă, și îmi povestește în germană că e bai mare. Mă duc la reprezentanță, le explic problema, bagă testu. Cică trebuie să schimb uleiul și filtrele că a trecut un an, chiar dacă n-am făcut kilometrii. Bine zic, schimbă tot că doar sunt bogat!

Îmi schimbă oamenii ulei, filtre, îmi schimb și eu șosetele că poate miroase și nu-i place computerului. Merge bine exact două zile de utilizare….după care îmi vine ACHTUNG!! ”Engine Malfunction. Please service now!” Aoleu, sun repede la oameni:

-Bate? Troncăne?

-Nu bate, nu troncăne!

-Trage motoru?

-Mai tare decât vreau eu, că mă trezesc cu 80 în zonă de 20.

-No, hai mâine la 13 la noi să-i facem un test.

Ajung acolo, o bagă pe test, nu găsește nimic. Vine directorul să-mi explice că ei de la 14 au o ședință și că ar fi bine să ne vedem după marți dacă mai apare eroarea. Cel puțin au avut decența să nu-mi ceară bani pe operațiune. Oamenii nu știu ce are mașina, pur și simplu habar n-au de unde să înceapă și m-au trimis acasă. Ca pe un pacient in fază terminală.

Acuma pe bune, mașina merge bine (deocamdată) dar mă sâcâie eroarea aia din bord cu schimbă uleiul si engine malfunction.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here