Stim ca o fata de 14 ani este violata zilnic, dar vrem sa pastram familia unita

0
3856

Asta este scuza unor Asistenți sociali. Adică oamenii care ar trebui să protejeze copiii.

Știm că o violeaza zilnic, știm, dar mama ei n-a făcut o plângere scrisă, deci nu putem face nimic. În plus dorim să păstram familia unită. Oau! Asta este țara cererilor scrise. Pentru orice. Ai omorât un om? O cerere scrisă, vă rog.  E trist când vezi minunatele asistente sociale cum se lăfăie în bani publici facând nimic.

Nu se autosesizeaza poliția?

Tăinuirea infractorului, favorizarea infractorului si complicitate la viol? Că așa arată situația pentru ăștia care se gândesc la siguranța omului, NU la familia unită cu orice preț, chiar și cu violul unei minore.

Eu am oroare de așa ceva de pe vremea când mă simțeam mare jurnalist de investigații și am încercat să mă infiltrez într-o comunitate online de pedofili. N-am rezistat, a fost peste puterile mele să văd așa ceva. Înainte de asta m-am și interesat dacă o să am probleme cu legea, chiar dacă nu downloadez și nici nu distribui imagini pornografice cu minori. Un avocat m-a sfătuit s-o las baltă. Și am lăsat-o.

Bă cum dorm scârbele alea noaptea?  Jigodiile alea de asistenți sociali care cunosc problema dar îi împiedică o plângere scrisă și unitatea familiei.

Nici nu vă mai zic că le doresc tuturor să fie violați anal zi de zi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here