Faptul ca ai participat la olimpiada nu te face special

0
1791

Olimpic dispărut de acasă. Olimpică violată. Olimpic implicat în accident. Mediașul are doi olimpici la faza națională.

Bă, cui îi pasă? Faptul că eşti olimpic are importanță doar când eşti implicat în ceva nasol. Ai murit, neapărat să menționăm că ai fost olimpic. Te-ai făcut actriță porno(lucru pe care te-as încuraja să-l faci)? Dacă ești olimpică sau fostă olimpică, succesul tău este garantat.

 Românii pun accent pe olimpici

Nu contează la ce materie te duci la olimpiadă, important este că ai fost, ești olimpic. Elita liceului tău. Până și profesorii de pe vremea mea îi trata diferit față de noi, ăștia care preferam să dormim sâmbăta.  Îmi aduc aminte că am avut și noi o olimpică atât de bună încât atunci când profesoara noastră de matematică a prins-o cu caietul deschis în bancă tot ce a făcut a fost să îl închidă. La 5 secunde distanță m-a prins pe mine…….dar eu nu eram olimpic, așa că am luat patru și m-a ascultat oră de oră până la sfârșitul semestrului. O satisfacție am: Fata profesoarei o să moară virgină, atât de urâtă este.

Și mă mai întâlnesc din când în când cu aceste olimpice din clasa mea. Și  mă enervez pentru că de fiecare dată trebuie să le spun că nu vreau sos la cartofi. Dar ele insistă.

Ideea este că aceste olimpiade cel mai probabil nu o să te ajute cu nimic

Bine, mai scapi cu basma curată când te prinde profu cu mâța-n sac. În rest olimpiada e atât de utilă precum e și muzica lui CRBL sau Cabron. Am fost invitat la două olimpiade, aproape forțat să merg, geografie și engleză. La geografie eram as, mai ales când vine vorba de geografia politică. La engleză…păi cam eram singurul care știa engleză după ce din clasa a doua toți făcuserăm doar franceză. Bineînțeles, i-am refuzat cu grație. V-am zis că îmi plăcea să dorm sâmbăta. În plus, faptul că participi la olimpiadă e pierdere de timp. Nu te ajută în viață. Faptul că participi la olimpiadă te ajută la fel de mult precum te ajută ora de religie. DELOC!

Degeaba te duci la interviu și le explici tu că ai fost olimpic la actorie. Tot trebuie să înveți să întrebi clientul dacă vrea și sos la cartofi.

Știi ce mă enervează cel mai tare?

Aerele pe care și le dau olimpicile astea. Una de la mine din clasă a devenit brusc matură. E o tranziție dinasta, de parcă a născut. Știți cum sunt proaspetele mămici? Devin importante, au dat viață. Două lucruri fac mămicile după ce nasc: Vorbesc mereu cu noi. Noi am păpat, noi ne-am căcat. După aceea își deschid blog să ne împărtășească tuturor despre noua ei viață de mămică. Îmi provocați scârbă.

No, și tipa care a devenit brusc matură, mi-a dat o palmă. O palmă din aceea maternă. Pentru că nu eram cuminte în rand. Că așa intram noi în clasă, în rând de câte doi. Adevărul e că mi-am luat revanșa peste ani. I-am dat și eu peste față, dar nu cu palma! wink wink

Nici nu cred ca avem o concluzie

Faptul că participi la olimpiadă nu te face special. Ești doar material de presă pentru obositul de la birou care nu prea are subiecte. Sau atunci când mori. Trebuie să menționăm că ești un olimpic mort. Dacă erai un simplu elev……te dădeam dracu de fraier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here