Avem nevoie de o lege prin care pedepsim acuzatiile false de viol

0
575

Eventual cu pușcărie. Nu e deloc normal să distrugi viața unui tânăr doar pentru că nu-ți convine ție, ca părinte, că fetei tale îi place să se aplece de la 15 ani.

Prin urmare, viața unui tânăr aproape a fost distrusă pentru că………

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ face o anchetă la Grupul Şcolar ”Mihail Sadoveanu” din comuna Borca după ce doi elevi au întreţinut relaţii sexuale într-o sală de clasă, în timp ce profesorul lipsea de la oră. Iniţial, eleva a reclamat la Poliţie că a fost violată, însă ulterior a recunoscut că a fost vorba despre un act sexual consimţit, în prezent adolescenţii fiind consiliaţi psihologic.

Bineînțeles, băiatul a  scăpat de data asta. Dar dacă fata se decidea să continue cu minciuna? Sigur, nu existau probe, dar băiatul ăla și-ar fi început viața de adult cu un mare semn de violator pe frunte. Doar pentru că o escroacă a fost prinsă pe culmile orgasmului și s-a gândit să strige viol.

No bun, și cum facem? Ajungem ca la mașini? E mai bine să ai o camera video drept martor? Devenim din obligație actori porno doar pentru a demonstra nevinovăția în cazul în care unei dudui nu-i place actul sexual, și de plictiseală strigă viol?

Piața de camere video o să explodeze.

Într-un mod mai serios, nu e primul caz în care o oarecare fătucă strigă viol deși singură s-a aplecat să salute ostașul, iar partenerul aproape că ajunge în  închisoare din cauza asta.

Fără nicio legătură cu subiectul, un amic mi-a zis: Futere non futere, labam necesarum est.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here