De mici suntem mintiti ca suntem un popor special

1
1128

Românii nu-și vorbesc de rău  țara. Eventual conducătorii, dar și ăia în comparație doar cu alți români, niciodată nu se compară un român cu un străin. Sunt  studii ștințifice, chiar și biblice, care demonstrează că românul e cel mai bun la toate.Asta până te lovește realitatea și îți dai seama că țara ta are cel mai mic IQ din Europa. Că țări din Africa unde  HIV devastează populația, lipsesc spitale, sunt teroriști, iar apa este un lux, au străzi mai bune decât tine. Da, România e sub multe țări Africane la capitolul străzi.

Avem și cel mai mic penis din Europa, cu toate astea voi sunteți prea macho să băgați botu la savarină.

Și toată minciuna începe de mici. Suntem învățați că țara noastră e binecuvântată, că suntem poporul lui Dumnezeu, iar atunci când o să vină un mare război, țara o să fie înconjurată de flăcări ca să ne protejeze. Cum, nu știați?

Ne lăudăm cu mâncarea noastră, care nu prea e a noastră, având în vedere că micii, sarmalele și cam tot ce mâncăm noi ”tradițional” de sărbători e importat de afară, și nu mă refer la materia primă.  Am mai scos niște italieni la masă, le-am dat sarmale, mici, varză a la cluj……..n-au fost impresionați. Și nici n-ar avea de ce. Singura mâncare care i-a surprins au fost vinetele. N-au mâncat niciodată așa cu maioneză și ceapă. Nu-mi vine în minte nici măcar un fel de mâncare inventat de români.

Avem cei mai frumoși munți, cele mai frumoase peisaje, cea mai frumoasă țară. Desigur, te poți încrede în ce spun oamenii dacă n-ai avut decența să cauți măcar pe google peisaje din altă țară. Italia, Franța, Scoția, Finlanda,Norvegia,Suedia sau Elveția au peisaje mult mai frumoase, cu munți mult mai înalți, cu servicii mai decente și fără clasicele manele pe pârtie sau la mare. Și fără țiganul ăla care-ți face o poezie când îți vinde cucuruz, iar tu ca ciobanu aplauzi, că e omul deștept, apreciezi arta cum ar veni.

Ah! Și româncele…….frumoase femei, cele mai frumoase din lume.

Nimeni n-are femei ca ale noastre. Cumva asta e ca o consolare pentru noi? Că suntem la nivelul de gunoi în orice capitol, ne scapă frumusețea femeilor pe care le mai și batem pentru că vorba românului: ”Preventiv”, ”Știe ea de ce” sau ”Femeia merită”.?

Avem o părere bună despre noi, dar foarte rea despre străini. Nemțoaicele sunt grase, Italiencele urâte(aici e adevărat, eu am văzut prea puține care să-mi atragă atenția și nu sunt pretențios deloc), englezoaicele sunt grase, rusoaicele te bagă sub masă la băute.

Și ni se bagă în cap de mici aceleași chestii, țara noastră ca un inel cu diamant (când e clar că arată ca un pește), o să fim înconjurați de foc cândva, ca să fim protejați. Cea mai buna mâncare și cele mai frumoase femei. Asta până când te lovește realitatea și îți dai seama că ești codaș.

Clasamentului celor mai frumoase femei din lume, Toptruths.com:

1.Venezuela

2. Brazilia

3. Republica Moldova

4. Ucraina

5. Coreea de Sud

6. Italia

7. Suedia

8. Rusia

9. Israel

10.  Statele Unite ale Americii.

Aici este un alt top în care România nu este luată în considerare. În schimb Italia apare în orice top la capitolul femei frumoase, și chiar sunt urâte femeile lor. Sau poate pentru străini româncele nu sunt atat de frumoase pe cat credeam

De asta nu mă mir când bravii bărbați români salivează la filmulețul cu acele fete din Lituania și își fac planuri de ședere în tările baltice.

 

1 COMENTARIU

  1. BRAVO !!!!!! Bun articol ! Cat adevar..ma bucur ca am dat peste blogul tau, Daniele. Oricine ai fi, esti tare…sper ca vei continua sa postezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here