Fata din tren-cea mai buna carte din ultimii ani

1
755

De obicei, citesc SF și nu prea ies din zonă pentru că alte  genuri nu-mi prea stârnesc imaginația. În timp ce-mi iau Kindle-ul să mai citesc un capitol din Dune, văd o reclamă: New Yor Time Bestseller. Intru de curiozitate, citesc și închid fără să-mi trezească un interes prea mare. Câteva săptămâni mai târziu, prins în febra reducerilior la cărți, o adaug în coș, mai mult mânat de curiozitate, fără să citesc recenzii, tot ce știu despre carte este că a fost vândută bine și că o să apară în curând un film. Filmul s-a lansat între timp. Și e foarte bun din câte am auzit.

Tu nu o cunoști. Dar ea te cunoaște

Cartea este absolut superbă și te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul lecturii. Mai aveam 40 de pagini de citit și tot nu-mi dădusem seama cine naiba este criminalul. Reușește să te facă pe tot parcursul lecturii să-i bănuiești pe toți, inclusiv pe Rachel, personajul principal.

Rachel este o tipă divorțată care și-a pierdut locul de muncă, a devenit alcoolică și zilnic călătorește cu trenul în aceeași direcție, mințindu-i pe toți cunoscuții ei că merge la job. De fapt, își pierde timpul prin oraș și consumă alcool.

Autoarea reușește să se joace cu mintea ta și te face să crezi că ai descifrat misterul. Iar la sfârșit îți dă lovitura de grație. Este o carte foarte bună care merită citită. Mi-a prins bine o ieșire din lumea Science Fiction. Acuma mă întorc la Hoțul Cuantic.

Cartea o gasești la

ELEFANT 

Libris – transport Gratuit

EMAG

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here