FIlme vazute in weekend

0
595

Filme vazute in weekend

Suicide Squad

Fanii o să mă urască, dar este cel mai prost film cu super-eroi pe care l-am văzut în viața mea. Știu că sunt fantasy și nu ar trebui să aibă logică, dar puțină tot ar trebui ca să putem identifica mai bine universul lor pentru a-l putea compara cu universul nostru. Avem niște entități foarte puternice, care mii de ani au stăpânit pământul. Practic îl pot distruge dintr-o singură mișcare…..pe cine trimit după ei? Păi luăm o psihopată sexy, îi dăm o bâtă de baseball și sigur ne salvează. Unele glume au fost ok, dar eroii nu. Pistoale si bâte după zeități e un no-no.  Singurul care-și avea locul acolo și ar putea să se lupte cât de cât cu băieții răi, a fost tipul care manipula focul. Foarte prost filmul.  Aaa și Harley e foarte sexy.

 

Ghostbusters

Fan de mic. Mi-a plăcut toată seria…….până aici. Grăsuța e simpatică, joacă decent. Celelalte….meh. Filmul pare făcut pe fugă, nu te introduce în lumea lor mai deloc. Până și cu logo-ul se aleg dintr-o situație plictisitoare. Un logo care a făcut istorie în lumea cinematografiei, a fost aruncat într-un cadru de 30 de secunde. Muzica originală a fost schimbată și sună ca dracu. Filmul lasă loc de continuare. Sper ca o să fie mai bun. Acesta nu merită deloc.

Creed

Îmi era dor de Rocky Balboa. Creed e previzibil, practic spune povestea lui Rocky din primul film, doar că de această dată rolul principal îi revine fiului lui Apollo Creed care încearcă să calce pe urmele tatălui cu ajutorul lui Rocky. Previzibil de la început până la sfârșit. Bineînțeles că rezistă până în ultima rundă și pierde la puncte. Exact ca în primul Rocky. Dacă ești fan merită să-l vezi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here